1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dünya boks şampiyonunu tebrik ediyor!
Dünya boks şampiyonunu tebrik ediyor!

Dünya boks şampiyonunu tebrik ediyor!

Fenerbahçe'den son dakika haber... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Kök, İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcuları tebrik ediyor.

A+A-

 

Fenerbahçe'den son dakika haber... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Kök, İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcuları tebrik ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koçi, İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Ali Koç'un sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

Tüm madalya sahiplerini tebrik ederiz. Bence bu Türkiye'de kadın boksu için bir dönüm noktası. Bugün federasyon başkanımızla da görüştüm. Takım olarak ilk kez dünya şampiyonu olduk. İlk defa bir yarışta bu kadar çok madalya kazandık. Ülke olarak böyle devam edebilirsek, Türkiye'de kadın boksunda kalıcı liderlerden biri olma yolunda önemli adımlardan birini attığımızı düşünüyorum. Geçmişte birkaç madalya kazandık, ancak ilk betnis kez bir turnuvada takım olarak bu kadar çok madalya kazandık. 8'i Fenerbahçeli olmak üzere 12 sporcumuz katıldı. Toplam 7 madalya kazandık. Bu harika bir olay. Hepsini canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Türkiye'de sadece kadın boks tarihine girmekle kalmadınız, adınızı Fenerbahçe Spor Kulübü tarihine de altın harflerle yazdırdınız.

Futbol ve erkek basketbol gibi takım sporlarına daha çok odaklanılıyor, ancak bu şanlı kulübün tarihine baktığımızda tarihe geçecek birçok spor ve spor dışı etkinlik var. Fenerbahçe'nin şanlı tarihine adını altın harflerle yazdırdın. Selahattin Bey ve Fikret Bey huzurunda tüm antrenörlerimizi, madalya alan tüm sporcularımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Umarım tekrarlanır. Madalya alamayan tüm sporcularımıza deplasmanda başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.