1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Doğal Masif Kütük Masalar
Doğal Masif Kütük Masalar

Doğal Masif Kütük Masalar

Son yıllarda dekorasyon için kullanılan özel masa çeşitleri önemli bir farklılığa neden olmaktadır.

A+A-

Ahşabın her şeklinin açıkça kullanıldığı özel masa çeşitleri en uygun fiyatlarla sitemizde yer almaktadır. Kütük masalar için en uygun hammaddeli malzemeler tercih edilirken isteğinize göre bir tarzda profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Farklı büyüklüklerde yer alan tüm kütük masaların hepsi online sitemizde yer almaktadır. Fiziki olarak kullanacağınız alanlara yaklaşan bu masa tarzları için hemen erişim sağlayın.

Tarzınıza Uygun Kütük Masa Çeşitleri

Kütük masalar ile dekorunuzu ahşap güzelliği ile tamamlayabilirsiniz. Kütük ağaç yemek masalarıyla sevdiklerinizle birlikte çok özel akşamlar geçirebilirsiniz. Özel olarak orijinalliği bozulmadan sadece üzerine vernik ve benzeri koruyucu maddeler sürerek kullanılmaya hazır olan bu masalar için bize her an ulaşabilirsiniz. Metal bacaklı veya tamamen ağaçtan olan tüm kısımları ile göz dolduran bu tarz masalar belirli fiyatlarla ve kredi kartına taksit fırsatlarıyla sunulmaktadır. Ekibimizle birlikte tüm motif ağaçları masa haline getiriyoruz.

Kütük Masalarda Özel Tasarımlar

Kütük masa tarzı ürünlere ulaşmak için hemen erişim sağlayarak daha şık alanlar oluşturabilirsiniz. Her türlü malzemeden üretimi yapılan kütük masalar için sitemize giriş yaparak sipariş verebilirsiniz. Tüm masa çeşitlerinin hepsi farklı fiyatlandırma üzerinden sisteme geçmiştir. Tek tıkla kütük masaların hepsini tek bir kategori içinde görebilirsiniz.

Not: Şirketinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler