Pop Dünyasının Ve Operanın Yeni Keşfi Doğan Cem

Pop Dünyasının Ve Operanın Yeni Keşfi Doğan Cem

Zonguldak’tan İstanbul’a uzanan bir başarı öyküsüne sahip olan Doğan Cem, konservatuar eğitimi alarak kendini şarkıcılık alanında yetiştirmiş genç yeteneklerden biridir.

A+A-

Zonguldak’tan İstanbul’a uzanan bir başarı öyküsüne sahip olan Doğan Cem, konservatuar eğitimi alarak kendini şarkıcılık alanında yetiştirmiş genç yeteneklerden biridir. Geniş çapta ilk olarak adını O ses Türkiye yarışmasında duyurmuş olan şarkıcı, küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisi ile dikkat çekiyor.

Kendi bestesi olan birçok şarkısı Youtube ve Spotify gibi platformlarda yoğun talep görüyor. Son dönemde çıkardığı Sır Gibi şarkısı trend müzik listeleri arasındaki yerini almış durumda. Kendi Youtube sayfası üzerinden yakın takipçilerine ise pek çok şarkının farklı versiyonlarını paylaşarak daha büyük kitlelere ulaşıyor.

Konservatuar Opera Eğitimi Bu Sene Bitiyor

İlk olarak ilkokul müzik öğretmeni tarafından yeteneklerinin keşfedilmesi ile başlayan müzik serüveni, eğitim hayatına da kattığı değerlerle bu güne kadar gelmiş isimler arasında yer alıyor. Zonguldak’ta o yıllarda yayınlanan bir televizyon programında şarkı söylemesi ile kariyer planlaması henüz dördüncü sınıfa giderken şekillenmeye başlamıştır.

Bu sene İstanbul Üniversitesi Konservatuarı opera bölümünden mezun olacak olan Doğan Cem, opera sanatçılığı ve kontrtonerlik yönüyle de sesinin sınırlarını zorluyor. Popüler şarkıların coverları ile hayran kitlesine müzik ziyafeti çeken genç şarkıcı, 11 Mart 2022 tarihinde çıkacak yeni sıngle çalışması ile merakla bekleniyor.

Boş Laf adını verdiği şarkısı sosyal medya başta olmak üzere, müzik listelerini alt edecek gibi görünüyor. Doğan Cem müzisyenlik alanındaki önemli çalışmalarını Youtube taşıyarak eğitim videoları çekiyor. Bu sayede hem eğitim almak hem de bu alanda kendini geliştirmek isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.