1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Destek antrenörü olarak görev yapacak spor performans
Destek antrenörü olarak görev yapacak spor performans

Destek antrenörü olarak görev yapacak spor performans

Destek antrenörü olarak görev yapacak spor performans uzmanı Marcelo Lins Martins, Brezilya Futbol Federasyonu'nun A ve B antrenörlük lisanslarına sahiptir.

A+A-

 

Destek antrenörü olarak görev yapacak spor performans uzmanı Marcelo Lins Martins, Brezilya Futbol Federasyonu'nun A ve B antrenörlük lisanslarına sahiptir. 52 yaşındaki Martins, beyzbol (MLB), buz hokeyi (NHL), Amerikan futbolu (NFL), Amerikan futbolu (MLS) dahil olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin çeşitli dallarında kulüplerde ve Olimpiyat düzeyindeki bireysel sporcularda betsensation performans antrenörü olarak görev yaptı. basketbol (NBA) ve atletizm. Bayern Münih'te Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Brezilyalı teknik adam, 2008'den 2013'e kadar ünlü teknik direktör Jupp Heynckes için çalıştı.

Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk (Murat Öztürk) daha önce kulübümüzde 3 ay forma giymiş ve yine A takımımıza katılmıştır. 17 yıldır Türk milli futbol takımı Fenerbahçe, Konyaspil betsensation giriş ve Başakşehir'de forma giyen Öztürk, 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali bulunuyor. Lig bir kez.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.