1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Derbi öncesi Dolmabahçe'de Muhteşem Galibiyet
Derbi öncesi Dolmabahçe'de Muhteşem Galibiyet

Derbi öncesi Dolmabahçe'de Muhteşem Galibiyet

Nefes kesen maçta Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu için karşı karşıya gelen ve maçın ilk dakikasından itibaren konuk takım karşısında etkili bir oyun sergileyen karşılaşmada Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçerek çeyrek finale yükseldi.

A+A-

Nefes kesen maçta Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu için karşı karşıya gelen ve maçın ilk dakikasından itibaren konuk takım karşısında etkili bir oyun sergileyen karşılaşmada Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçti. Galatasaray'a korku saldı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Cyle Larin'in 85. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Kartal'da tüm gözler hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisine çevrildi.

Nefesler tutuldu, büyük heyecana sadece saatler kaldı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı saatler sonra başlıyor. Beşiktaş ile Çaykur Rizespor'un kozlarını paylaşacağı maç saat kaçta? Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçını Canlı İzle ATV CANLI YAYIN. Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçı canlı seyret ATV. Detaylar haberde...

BEŞiKTAŞ 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR
85' Cyle Larin

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor son 16 turunda büyük mücadele için bu akşam karşıya geliyor. İki güçlü Süper Lig ekibinin ter dökeceği bu mücadelede, iki takıma gönül vermiş taraftarlar büyük bir heyecanla karşılaşma saatini bekliyor. Kara Kartal, kupada son olarak Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etmişti. Çaykur Rizespor ise Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek Beşiktaş'a rakip olmuştu. Peki herkezin merak ettiği, Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Yayımlanacak İşte merak edilen detaylar...

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYIMLANACAK?

Büyük mücadele Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı 13 Ocak Çarşamba günü bugün saat 20.45'de ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. 

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor.

BEŞiKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR

SAAT: 20.45

YAYIN: atv

STAT: Vodafone

HAKEM: Sarper Barış Saka

BEŞİKTAŞ: Utku, Necip, Welinton, Montero, N'Sakala, Dorukhan, Oğuzhan, Mensah, Ghezzal, N'Koudou, Aboubakar.

ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer, Onur, Emir, Selim, Alberk, Yasin, Donsah, Fernando, Michalak, Doğan, Kemal.
 

YALÇIN'DAN 6 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmaya 6 değişiklik yaparak çıktı.

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile oynadığı son karşılaşmada kalede görev verdiği Ersin Destanoğlu'nun yerine Utku Yuvakuran'ı kaleye koyan Sergen Yalçın, savunmada Francisco Montero'yu oynattı.

Orta sahada Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz ve Bernard Mensah'a forma veren Yalçın, Georges-Kevin N'Koudou'yu görevlendirdi.

Atakaş Hatayspor maçında görev yapan Ersin Destanoğlu, Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Cyle Larin'i yedek soyundururken, Valentin Rosier, Domagoj Vida'yı ise maç kadrosuna almadı.
 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından (TFF) yapılan açıklamada, 12, 13 ve 14 Ocak 2021 tarihlerinde tek maç eleme sistemiyle oynanacak müsabakaların programı ise şu şekilde:

12 Ocak Salı Günü:

15.45 Bursaspor-Fraport TAV Antalyaspor (Bursa Büyükşehir Belediye)

18.45 Demir Grup Sivasspor-Adana Demirspor (Yeni 4 Eylül)

20.45 Yeni Malatyaspor-Galatasaray (Yeni Malatya)

13 Ocak Çarşamba Günü:

15.45 İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep FK (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

18.45 Tuzlaspor-Medipol Başakşehir (Stadı henüz belirlenmedi)

20.45 Beşiktaş-Çaykur Rizespor (Vodafone Park)

14 Ocak Perşembe Günü:

18.45 Aytemiz Alanyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bahçeşehir Okulları)

20.45 Fenerbahçe-Kasımpaşa (Ülker)

Ziraat Türkiye Kupası'nın tüm maçları A Spor'dan naklen ve şifresiz izlenebilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.