1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Akmib’de Saadettin Çağan Yeniden Başkan
Denizbank Banka Kartı Şifresi Öğrenme

Denizbank Banka Kartı Şifresi Öğrenme

"Denizbank" Banka Kartı Şifresi Öğrenme. Denizbank ile Açık Deniz İnternet Bankacılığı ya da Açık Deniz Telefon Bankacılığı ile beraber istenilen tüm bilgilere detaylı olarak ulaşmak mümkün oluyor.

A+A-

Denizbank Kart Şifresini Öğrenmek için Para Card ve ya kredi kartı ile aynı işlemin uygulanması yeterli oluyor. Eğer isterse her iki kartın şifrelerini değişik olarak oluşturulabiliyor.

Denizbank Kart Şifresini Öğrenmek

İnternet Bankacılığı ile, cep telefonu üstünden SMS göndererek ve ya 444 0800 numaralı olan Açık Deniz Telefon Bankacılığı ile öğrenmek mümkün oluyor. Cep Telefonunun Kısa Mesaj bölümüne SIFRE yazıp bir boşluk bıraktıktan daha sonra belirlenen 4 haneli şifre yazıldıktan sonra boşluk bırakılıyor ve kartın arkasında yazılı bulunan 7 hane bulunan rakamları yazıp 3280’e kısa mesaj olarak gönderiliyor. Bu şekilde şifre cebinize geliyor.

Burada önemli olan SMS gönderilen telefon numarası Açık Deniz Telefon Bankacılığına kayıtlı bulunması gerekiyor. Numara Açık Deniz Telefon Bankacılığına kayıtlı değilse şayet 444 0 800’ü arayıp telefon kaydı oluşturması sağlanabiliyor. Şifreyi kimseyle paylaşmamaya dikkat etmek gerekiyor. Şifreyi oluştururken arka arkaya aynı rakamları ve ya doğum tarihi gibi rahatlıkla kolay ulaşılan rakamlar olmamasına özen göstermek gerekiyor.

Bilhassa İnternet’ten oldukça sık alışveriş sitelerini gezip, kredi kartı ile ATM kartının bilgilerine ulaşıyor iseniz, sene içerisinde dönem olarak yeni bir şifre belirlemek de güvenliğin arttırılması için oldukça iyi bir yöntem oluyor. Kartın şifresini üç defa üst üste yanlış girilmesi halinde şifre bloke oluyor. Blokeyi kaldırmak için de tekrar 444 0 800 arayarak Açık Deniz Telefon Bankacılığını aramak gerekiyor.

Kullanıcı Oluşturup Ekranlarından Gerçekleştirilebilen İşlemler

İnternet Bankacılığı sistemine birlikte giriş şifresi hatırlanmıyor ise eğer, tekrar olarak cep telefonuna şifre gönderilmesi sağlanıyor. İnternet Bankacılığı ile kullanıcı bilgilerin bloke olması halinde, bloke kaldırılıyor.

SMS ile Şifre Nasıl Alınır?

SMS ile şifreyi anında belirlemek için, SIFRE yazıp boşluk bırakıp oluşturulmuş olan 4 haneli şifre kartın son dört hanesi ile kartın arkasında bulunan son üç rakamı da yazıp 3280 numarayı yazıp SMS göndererek şifreyi alabiliyor veya değiştirebiliyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.