1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Dekorasyon İçin En Uyumlu Renk İkilileri
Dekorasyon İçin En Uyumlu Renk İkilileri

Dekorasyon İçin En Uyumlu Renk İkilileri

Renk kombinasyonu hemen her sezon modaya göre çeşitli değişiklikler gösterebilir. En iyi renk kombinasyonları, muhteşem dekoratif tavsiyeler, dekorasyon renk uyumları, en iyi dekoratif tavsiyeler haber detayında...

A+A-

Giysi pazarında olduğu gibi aynı şekilde ev dekorasyonlarında da uzmanlar aracılığı ile belirlenmiş ve bütün vitrinlerde çeşitli renk kombinasyonları gerçekleştirilerek insanların beğenisine sunulur. Fakat bazı ikililer vardır ki moda her ne olursa olsun, hangi yönde ilerlerse ilerlesin daima şıklık katar ortama.

Siyah Ve Beyaz

Klasik bir ikili olan siyah ve beyaz birbirinin zıttı olarak da bilinir. Fakat bir araya geldiklerinde yaratmış oldukları kombinasyon ile her zaman kendilerinden bahsettirmeyi başlamışlardır. Ortama çok iddialı bir hava katmak ile beraber aynı zamanda karizmatik bir renk de saçar. Tam da bu sebeple de aşırıya kaçmamak amacıyla siyah-beyaz kombinasyonunu seçerken yoğunluk derecelerine dikkat edilmesinde fayda olacaktır.

Kömür Grisi Ve Pastel Lavanta

Huzur ve ferahlık veren bir ikili olarak bilinmektedir. Pastel lavanta rengi, bazı renklerden olarak tanımlanan kömür grisi ile yan yana koyduğunuzda aslında kömür grinin fon meydana getireceği yapı elemanlarının örnek verilecekse zemin kaplamaları ve duvar boyaları gibi verdikleri sert ettiği pastel lavanta ile kırmak ortama ve yumuşak bir hava katacaktır.

Rose ile Bej

Tasarım pazarında güçlü aktörler arasında bu ikili oldukça iddialı adımlarla her sezonu kendilerinden bahsetmeyi başarmışlardır ve Rose ortama hem sakinlik hem de şıklık özelliklerini aynı anda katmayı da başarmıştır. Özellikle de lake mobilyalar ile pirinç beyaza benzeyen metallerle kombineler indirildiğinde enfes neticeler ortaya çıkacaktır.

Yaprak Yeşili İle Somon

Doğanın özü özelliklerini taşıyan yeşil rengi ile enerji saçmakta olan somon ile beraber kullanıldığında ortaya capcanlı, cıvıl cıvıl, neşeli bir hava katması çok doğal olacaktır. Renk kartelasında iki ayrı uçta bulunan bu iki rengin kombinasyonu başta cesaret gerektirmektedir. Fakat cesaretin olduğu yerde korkuya asla yer bulunmamaktadır. Çünkü bu ikili bir araya geldiklerinde o cesaretin meyvesi olarak şık ve elit bir dekorasyon insanların karşısına çıkacaktır.

Kum Beji İle Kahverengi

Renk kombinasyonları denildiğinde klasik ikili olan doğaya ait iki renk kum beji ile kahverengi, ahşap rengi ile kahverengi bir araya geldiklerinde her yerde başarılı sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.