1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tarhan: "önceliğimiz Halkımıza En İyi Hizmeti Sunabilmek"
D’CENT Kripto Para Soğuk Cüzdan ve İşlevleri

D’CENT Kripto Para Soğuk Cüzdan ve İşlevleri

Dcent wallet soğuk para cüzdanı, çip şeklinde tasarlanmış, kripto para birimi anahtarlarını güvenli şekilde saklamak için üretilir.

A+A-

Dcent wallet soğuk para cüzdanı, çip şeklinde tasarlanmış, kripto para birimi anahtarlarını güvenli şekilde saklamak için üretilir. Bu şekilde kripto para ile ilgilenen kullanıcılar için oldukça fayda sağlar.

Pek çok işlevi vardır. Mobil kullanıma uygundur. Bu sayede kişilerin işlerini kolaylaştırır. Ayrıca tamamen güvenli bir sisteme sahiptir. Hem parmak izi hem de şifreleme uygulaması bulunur. Tüm bunlar dışında cihazın pil ömrü oldukça kalitelidir.

Bir kez şarj edildiği zaman bir ay boyunca soğuk cüzdan rahatlıkla kullanılır. Bu kaliteli soğuk para cüzdanını almak için akuaglobal sitesini ziyaret edebilirsiniz.  Kripto para soğuk cüzdan pek çok işleve sahip, kalite içeren donanımlı bir cihazdır.

D’CENT Mobil Uygulaması

Bu uygulama, soğuk para cüzdanı kullanan kişiler için oldukça işlevlidir. Pek çok özelliği bulunur.

Kripto para portföy yönetimi, varlıkların pasta grafiklerle görselleştirilmesini sağlar. Gerçek zamanlı piyasa fiyat bilgisini takip etmeyi sağlar. Donanım cüzdanı özelliği sayesinde, cihazın mobil uygulama ile senkronize edilmesi sağlanır. Yazılım cüzdanı mevcut olduğu için donanım cüzdanına gerek kalmadan cüzdan hizmetleri sunar.

Ayrıca adlandırma adresi bulunur. Bu adres sayesinde karmaşık kripto para adresleri yerine, daha kolay web sitesi adresleri kripto para birimleri gönderip alınabilirsiniz. Soğuk cüzdan satın al fikrini gerçekleştirmek ve güvenle alışveriş yapmak için akuaglobal sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.