1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Zayıflatan Yağ Yakıcı Detoxs Suyu
Daha Genç Gösteren Makyaj Hileleri

Daha Genç Gösteren Makyaj Hileleri

"Genç gösteren makyaj nasıl yapılır?" Makyaj Hileleri , makyaj malzemeleri kullanımı ile ilgili önemli konuları derleyerek sizlere sunduk. "Makyaj Hileleri" haberi okumak için tıklayın.

A+A-

Günümüzde gerek bayan ve gerekse de baylar için en büyük sorunların başında vücudun zaman içerisinde değişiklik göstererek yaşlılık sinyalleri vermesidir. Yapacağınız birkaç basit adımlar ile yaşınızı hem daha genç gösterebilir hem de yaşlı bir görüntünüzü de bir kenara itebilirsiniz. Genç Gösteren Makyaj Hileleri ile artık yaşlılık sizler için sorun olmaktan çıkacaktır.

l Öncellikle cildinizin güzel ve dinç görünmesi adına cilt temizliğinin düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Eğer bu adımı atlar iseniz cildiniz de yer alan lekeler sizleri daha da yaşlı gösterebilecektir.

l Ayrıca fondöten seçimi de genç ya da yaşlı göstermenize sebebiyet veren önemli ayrıntılar içerisinde yer almaktadır. Sarı fondöten renkleri cildi ısıttığı için daha genç bir görünüm içerisinde olmasına da yardımcı olacaktır. Bu sayede cildiniz de genç göstermiş olacaktır.

l Ayrıca fondöten kullanımı sırasında nemli bir sünger kullanmanız fondötenin tüm Kısıma en iyi şekilde yedirilmesine yardımcı olacak ve sizleri de doğal göstermiş olacaktır.

l Genç görünmek istiyorsanız mutlaka toz ürünlerden de kaçınmanız gerekmektedir. Toz makyaj malzemeleri yerine krem bazlı ürünleri kullanarak daha genç bir görüntü çizmeniz mümkün olacaktır.

l Ayrıca krem bazlı ürünler için bir fırça kullanmanız işinizi de zora sokmadan daha da kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.

l Kilo kaybı yaşayan ya da çıkık elmacık kemiklerine sahip olan bayanlar bir fırça yardımı ile allığı elmacık kemiği üzerine doğru yedirerek şekil vermesi daha hoş ve güzel bir görünüm kazandıracaktır.

l Tüm bunların sonucunda genç bir görüntü sergilemeniz adına kirpiklerde oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Kirpikleri kıvırma aleti ile iyi bir şekilde kıvırarak yüzün daha tatlı ve bir o kadar da çekici görünmesini sağlayabilirsiniz.

l Kaş rengi seçiminizi de doğal renk tonlarından bir kat daha koyusunu tercih edebilir ve bitkin düşen, aşağıya bakan kaşlarınıza tekrardan hareketlilik kazandırmak adına göz kalemi ile abartıya kaçmadan şekil verebilirsiniz. Ayrıca siyah göz kalemlerini de kullanırken göz kalemlerini gözün iç kısmına doğru sürmeniz gözlerinizi olduğundan daha da küçük gösterecektir. Bu sebeple mutlaka göz kalemleri genç ve güzel görünmek için dış Kısıma sürülmelidir. Belirtmiş olduğumuz tüm bu ayrıntıları atlamadan yapmanız sizleri daha güzel ve genç gösterecektir. Makyajla Genç Görünmek artık son derece mümkündür. Sizler de fazla abartıya kaçarak fazla makyaj malzemelerine yoğunlaşmadan açık ve doğal tonları tercih ederek güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.