1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Çukur Dizisinin Konusu Nedir?
Çukur Dizisinin Konusu Nedir?

Çukur Dizisinin Konusu Nedir?

İstanbul şehrinin suçla özdeşleşmiş mahallesi olan Çukur mahallesinin kontrolü de Koçova ailesinin elindedir. Suç ile bu kadar içli dışlı olsalar da bu ailenin kendine göre belli başlı kuralları da vardır.

A+A-

İstanbul şehrinin suçla özdeşleşmiş mahallesi olan Çukur mahallesinin kontrolü de Koçova ailesinin elindedir. Suç ile bu kadar içli dışlı olsalar da bu ailenin kendine göre belli başlı kuralları da vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağı olmaktadır. Çukur içerisinde uyuşturucu üretilemez, kullanılamaz ve satılamaz. Fakat bu oyuna yeni dahil olan bir grup da bu yasağı çiğnemeye kararlıdır. Önce Koçovalılar ile anlaşma yoluna giderler. Olmayınca da var güçleri ile bu mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini zannederken sırada ön göremedikleri bir gelişme olmaktadır. Kartlar tekrardan dağıtılacaktır.

Yamaç kendisini de yalnızca kendi istediği gibi yaşamaya odaklayan ve yarını hiç düşünmeyen bir genç adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel olan bir genç kadın ile tanışır. Bu kadının adı da Sena’dır. Kısa bir süre içerisinde birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç karakterinin Sena’ya söylediği gibi “ölene kadar mutlu” yaşayacaklarını düşünen bu genç sevgililerin arasına Yamaç karakterinin geçmişte bıraktığını sandığı ailesi girer. Sena da Yamaç’ın peşinden bu ailenin içerisine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da bilmiyorlar.

Çukurun Bazı Oyuncuları

1-Aras Bulut İynemli

Karakter Adı: Yamaç Koçovalı

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyageri, geceleri de müzisyen küçük oğludur. Ailesini ve mahallesini korumak için de yıllar öncesinde ayrılmış olduğu mahalleye dönmesi ile hem kendi hayatı alt üst olur, hem de sevdiklerinin hayatı alt üst olur.

2-Perihan Savaş

Karakter Adı: Sultan Koçovalı

İdris Koçovalı'nın eşi olan ve Koçova ailesinin de bel kemiği ve sözünün kanun olarak kabul edildiği bir kadındır. Hayatını da kocasına ve çocuklarına adamış olan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

3-Erkan Köstendil

Karakter Adı: Vartolu

Doğduğu ve aynı zamanda çocukluğunun da geçtiği Çukur mahallesine intikam almak için tekrardan geri dönen acımasız bir mafya lideridir. Yıllar sonra bu mahalleye geri dönen Vartolu, hiç kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya da son derece kararlıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.