1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Burdur’da Otluk Yangını
ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ - INVESTİNTHEWEST ENEA GORZOW: 106-62

ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ - INVESTİNTHEWEST ENEA GORZOW: 106-62

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) C Grubu 3'üncü maçında Polonya temsilcisi InvestinTheWest Enea Gorzow'u ağırladı.

A+A-

SALON: Servet Tazegül

HAKEMLER: Jelena Tomic, Dimitrios Zacharis, Oleksandr Dotsenko

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın 5, Zellous 15, Hollingsworth 4, Fagbenle 5, Hayes 17, Feride Akalan 7, Sinem Ataş 14, Turner 23, Anigwe 16, Esra Ural Topuz

INVESTİNTHEWEST ENEA GORZOW: Hristova 22, Tikhonenko 6, Matkowska 1, Makurat 8, Hurt 8, Duchnowska 6, Jones 8, Michniewicz 3

1'İNCİ PERİYOT: 21-15

İLK YARI: 49-32

3'ÜNCÜ PERİYOT: 77-46

5 FAULLE ÇIKAN: Hollingsworth (ÇBK), Hristova (Gorzow)

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) C Grubu 3'üncü maçında Polonya temsilcisi InvestinTheWest Enea Gorzow'u ağırladı. Tutuk başladığı müsabakanın ilk saniyelerinde 9 sayı geriye düşen ev sahibi, çabuk toparlanıp oyunun hâkimiyetini eline aldı. Ardı ardına bulduğu sayılarla ilk çeyreği 21-15 önde tamamlayan ÇBK, soyunma odasına da 49-32 önde gitti. İkinci yarıyla birlikte farkı iyice açan Çukurova Basketbol, taraftarın da desteğiyle 3'üncü periyotu 77-46 ile geçti. Son çeyrekte daha rahat bir oyun sergileyen turuncu-lacivertli ekip, maçı 44 sayı farkla 106-62 kazandı. Bu sonuçla grupta 3'te 3 yapan ve puanını 6'ya yükseltip liderliğini sürdüren Mersin ekibi, performansıyla turnuvadaki iddiasını bir kez daha gösterdi. 

Mücadeleyi değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Tutuk başladığımız bir maçtı ama hemen reaksiyon gösterip öne geçmeyi başardık. Hücumda biraz daha etkili olabilseydik farkı daha da açabilirdik. 3'üncü maçımızı da kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. 

Çukurova Basketbol gruptaki 4'üncü maçını 3 Kasım'da Belarus'ta Minskaja ile oynayacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.