1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçından sonra çok sinirlendi ve 90+10'luk bir golle 3-2 kaybettiler.

A+A-

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçından sonra çok sinirlendi ve 90+10'luk bir golle 3-2 kaybettiler. Maçın sağ tarafının berabere olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Futbol için harika bir maç. Futbolseverler için güzel bir akşam geçirdik. Bugün harika bir maç. En kötü 1 puanı almamız gerekiyordu. Bu mücadele için bir ödül değil. Penaltımız var ve kaybetmeme şansımız var.Bu sadece şans.Takımın tepkisinden taksimbet çok memnunum.Bu savaşı oynadıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bunu bundan sonraki maçlara da yansıtın. Her zaman iyi bir takım olduk ve daha iyiye gideceğiz. En azından bugün bunları kazandık" dedi.

"Diagne'yi faulle durdurmalıyız"

Hamza Hamzaoğlu da son saniyede gol yediklerinde söylediklerini yorumladı: Ebbock'a karşı son pozisyon fauldü. Hakem VAR'da post taksimbet giriş pozisyonunu kontrol etti mi ve ne izledi? Faullerimizi normal şartlar altında serbest atış yayında kullanmalıyız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.