1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cam Dolgu ile Burun Dolgusu
Cam Dolgu ile Burun Dolgusu

Cam Dolgu ile Burun Dolgusu

Burun dolgusu, güvenilir güvenilir kliniklerde dolgu malzemeleriyle uzman bir hekim tarafından yapılmalıdır.

A+A-

 

Burun dolgusu, güvenilir güvenilir kliniklerde dolgu malzemeleriyle uzman bir hekim tarafından yapılmalıdır. Enjeksiyon uygulamasından kaynaklı ağrı hissedilebilmesine karşı, uygulamadan yarım saat önce burun ve çevresine lokal anestezik krem sürülmektedir.

Acı hissini önlemek adına yapılan bu işlemin yanında Cam Dolgu lidokain içeren dolgu maddelerine de sahiptir. Lidokain içeren Cam Dolgu ürünleri ile uygulama yapıldığında ekstra lokal anestezik krem uygulanmasına gerek kalmamaktadır.

Burun dolgusu işleminden önce burun ve çevresi antiseptik bir solüsyon yardımıyla temizlenmektedir. Daha sonra hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddesi, burunda düzeltilmesi gereken alana enjekte edilerek uygulama tamamlanmaktadır. Burun dolgusu yaklaşık 10-15 dakika gibi kıs bir sürede uygulanmaktadır. Tedaviden hemen sonra dolgu işleminin etkisi ve burun görünümündeki değişim fark edilebilmektedir.

Cam Dolgu’nun burnu yeniden şekillendirmek, burun kemerini gizlemek, burundaki çökme veya şişlik gibi oluşan düzensizlikleri gidermek ve düşük burun ucunu kaldırmak gibi amaçları bulunmaktadır. Premium Teknolojisi ile üretilen Cam Dolgu’nun tüm ürünleri, sızabilir ürünlerle karışmaması ve steril olarak saklanması için içeriğindeki Hyaluronik Asit cam enjektör içerisinde yüksek saflıkta korunmaktadır. Yüksek saflıktaki hyaluronik asit uygulandığı alanda cildi nemlenmesini ve pürüzsüz olmasını da sağlar. Cam Dolgu dokuda homojen olarak dağıldığı için sonuçlar doğaldır, elle düzeltmeye ve çoğunlukla rötuşa gerek kalmaz.

Burun Dolgusu Fiyatları 2021 - Op. Dr. Okan Morkoç

Burun Dolgusunun Olası Yan Etkileri

Burun dolgusu uzman bir hekim tarafından uluslararası standartlara sahip ürünlerle güvenilir merkezlerde uygulandığında ciddi bir yan etki riski bulunmamaktadır. En sık görülen yan etkiler uygulama alanında maksimum bir iki gün süren kızarıklık ve hassasiyettir. Hekimlerin önerilerine uyulduğu takdirde bu yan etkilerden fazlası görülmemektedir.Olası diğer yan etkiler ise uygulama bölgesinde morarma, şişme ve kaşıntıdır. Tüm bu yan etkiler de doğaldır ve birkaç gün sonra kendiliğinden geçmektedir.

Cam Dolgu, hayvansal kaynaklı hyaluronik asit içermediğinden uygulama sonrası alerjik bir reaksiyon gelişme riski bulunmamaktadır. Tüm üretim sürecinde endotoksin kalıntılarının seviyesi kontrol edilmektedir. Dolgu maddesi içinde parçacık bulunmamasına özen gösterilmektedir. Bu kontroller sayesinde uygulama yapıldıktan sonra iltihap riski minimuma inmektedir. Yüksek elastikiyet kabiliyeti sayesinde uygulama sonrası cildin doğal ve pürüzsüz olması sağlanmaktadır. Yüzün karakteristik görünümünü bozmadan son derece doğal bir şekilde burun görüntüsü iyileştirilmektedir.

Cam Dolgu ürünleri uluslararası güvenlik sertifikalarına sahiptir. Tüm ürünler sınıf III tıbbi cihaz kategorinde Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu fiyatları kullanılan dolgunun türü, özellikleri ve miktarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Cam Dolgu ile burun dolgusu fiyatları için https://www.camdolgu.com linkinden size en yakın Cam Dolgu kliniğinden bilgi alabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.