1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Bir Zamanlar Çukurova’da Neler Oluyor?
Bir Zamanlar Çukurova’da Neler Oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova’da Neler Oluyor?

Baş rollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi ünlü oyuncuların oynadığı eski dönem dizisi olarak kaleme alınan "Bir Zamanlar Çukurova" perşembe günleri ATV’nin vazgeçilmez dizisi olmaya devam ediyor.

A+A-

Baş rollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi ünlü oyuncuların oynadığı eski dönem dizisi olarak kaleme alınan Bir Zamanlar Çukurova perşembe günleri ATV’nin vazgeçilmez dizisi olmaya devam ediyor.

Eski dönemde Adana’da çekilen dizinin hikayesi İstanbul’da evlenmeye hazırlanan genç bir çiftin şehirden kaçıp Adana Çukurova’ya gitmesi ile başlar.

Adana Çukurova’nın hükümdarı olarak geçen Yaman ailesi çok zengin, pamuk tarlaları olan ve birçok işçi çalıştıran köklü bir ailedir. Yılmaz ve Züleyha İstanbul’dan kaçarak bu ailenin yanına işçi olarak sığınırlar ve çalışmaya başlarlar. Ancak Yaman Ailesine kardeş olduklarını söyleyen çiftin hikayesi Hünkar Yaman’ın Züleyha’yı oğlu Demir Yaman’a eş olarak istemesi ile başla

3 sezondur devam eden dizinin bölümlerinde Yılmaz ve Demir’in çekişmeleri ise devam etmiştir.

cukurova.jpg

Dizide Yeni Sezonda İzleyicileri Neler Bekliyor?

Hünkar Yaman ve Fekeli arasında ki aşk bu güne kadar yaptığı kötülüklerden pişman olmasına sebep olmuştu. Ancak Müjgan’ın halasının Hünkar’ı öldürmesi sebebi ile yeni sezonda Vahide Perçin çıkmıştır. Son Bölümde Yılmaz’ın da ölmesi akıllara kadroya yeni bir oyuncu mu dahil olacak sorusunu getirmiştir.

2021 yılında yayınlanacak olan bölümlerde Demir ve Züleyha arasında yakınlaşmalar olacak. Demir eski öfkesini bir kenara bırakarak işine ve evine tekrar sahip çıkıp mutlu bir hayat sürmeyi hayal etmektedir.

Yeni sezonda Müjgan’ın halasının yaptığı kötülüklere yine devam edeceğini söyleyebiliriz.

Hünkar Yaman’ın vefatı ile Fekeli’nin yeni bölümlerde ne yapacağı da merak konusu.

Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Demir ve Züleyha boşanmaya karar verirler. Züleyha ile Demir duruşma için mahkemeye giderken Yılmaz’ın hızlı bir şekilde karşıdan geldiğini fark ederler. Durumun normal olmadığını düşünerek Yılmaz’ın gittiği yöne doğru gitmeye karar verirler. Ancak Yılmaz bu esnada trafik kazası geçirir ve uçurumdan yuvarlanarak ağır yaralanır.

Hastaneye götürülen Yılmaz ağır bir ameliyat geçirir. Ameliyattan çıkıp kendine geldikten sonra Demir ile konuşur. Züleyha’yı ve çocuklarını ona emanet ettiğini söyler. Demir ve Yılmaz birbirlerinden helallik alırlar.

Daha sonra Züleyha Yılmaz’ın yanına hastane odasına gider. Eski anılarından bahsederek Yılmaz’la sohbet eder. O esnada Yılmaz Züleyha’ya seslenir. Onu ve çocukları Demir’e emanet ettiğini söyler ve son nefesini verir. Dizideki baş rollerden biri daha ölmüştür.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.