1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Döşemealtılı Gençlerin Galibiyet Serisi
BEŞİKTAŞ maçı hazırlıkları yoğundu ama

BEŞİKTAŞ maçı hazırlıkları yoğundu ama

"Beşiktaş maçı hazırlıkları yoğun ve zordu. Milli takımda olmayan oyuncular, kaldığımız yerden devam edebilmemiz için vbet antrenmanlara %100'den fazla veriyor.

A+A-

 

"Beşiktaş maçı hazırlıkları yoğun ve zordu. Milli takımda olmayan oyuncular, kaldığımız yerden devam edebilmemiz için vbet antrenmanlara %100'den fazla veriyor. Bunu bir öncelik haline getirelim ki, yoğun oyun trafiğinin ortasında yapamadığımız bir şeyi yapma şansımız olsun. Örneğin, daha fazla fitness ve güç çabaları. Milli takım oyuncularının derbiyi en iyi şekilde oynamamız için en iyi şekilde hazırlandıklarına inanıyorum. "

"Derbide oynadığımda çok mutlu ve gururluydum. Brezilyalı çocukların çocukken hayali büyük yarışmalara katılmaktır. Sanırım Türkiye'de de öyle. Çocuklar her zaman büyük maçların, iyi bir atmosferin, büyük stadyumların hayalini kurar. Bu yüzden Derbi Haftası boyunca çok mutluydum çünkü çocukken gördüğüm bu hayali gerçekleştirdim. Derbi farklı, atmosfer farklı. Sahada en iyi performansı sergileyebilmek için kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak hazırlamanız gerekir. Bazen bir  derbide kontrol edemeyeceğin vbet giriş şeyler olur. Ayrıca zihinsel olarak da  hazır olmalısınız. Biz de birbirimizle konuşuyoruz. Türkiye'deki ilk derbimizi oynayacak benim gibi oyuncular için önemli. Video izliyorum, Fenerbahçe TV'de eski maçları görüyorum. Ruh hali nasıldı ve taraftarlar ve oyuncular nasıl tepki verdi? Bunları gördüğüm için şanslıyım. Buraya gelmeden önce Alex de Souza ile konuştum. Bana burada derbi oynamanın ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.