1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş- Kayserispor Maçı Spor Yazarlarının İlgi Odağı Oldu
Beşiktaş- Kayserispor Maçı Spor Yazarlarının İlgi Odağı Oldu

Beşiktaş- Kayserispor Maçı Spor Yazarlarının İlgi Odağı Oldu

Beşiktaş takımının Sergen  sonrası katılmış olduğu  ilk maç olan  Kayserispor maçında 2-1 geriye düşmüş olduğu  maçta  4-2 galibiyetiyle  rahat bir nefes alarak bir hayli rahatladı. Bu maç spor yazarlarının ilgi odağı oldu.

A+A-

 

 

Beşiktaş takımının Sergen  sonrası katılmış olduğu  ilk maç olan  Kayserispor maçında 2-1 geriye düşmüş olduğu  maçta  4-2 galibiyetiyle  rahat bir nefes alarak bir hayli rahatladı. Bu maç spor yazarlarının ilgi odağı oldu. 1xbetm.info

Hoca Kim Olacak?

Sergen sonrasında Beşiktaş’ın kafası bir hayli karışık durumdadır. Yöneticiler ise olası durumları ön göremedikleri için hocanın kim olacağını merak ediyor. Futbolcular ise katıldıkları maçlarda karşılaştıkları takım karşısında ne yapacaklarını bilemez hale geliyor.

Başlarda Kayserispor’un öne çıkması Beşiktaş taraftarını bir hayli kızdırmış olacak ki tribünlerden Sergen tezahüratları yankılanmaya başladı. Fakat Beşiktaş sonrasında atağa geçerek galibiyet golünü atmayı başardı.

Sergen Yalçın Ayrıldı Galibiyet Beşiktaşlıların Oldu

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’tan ayrılması üzerine galibiyetin gelmesi herkesin dikkatini çekti. Uzun süre sonrasında 3 puan ile karşılaşan Beşiktaş bu puanı Önder Karaveli yönetiminde gerçekleştirilen maç sonrasında kazandı.

Beşiktaş’ın taraftarlarının gücü maça yansıdı. Ataklar halinde sağlı sollu rakiplerinin üzerine giden Beşiktaş oyuncuları başlarda yakaladıkları pozisyonları maalesef skorlara yansıtamadı. Kayserispor ise bu sırada 38. Dakikada golünü attı ve taraftarlarını sevindirdi.

Karşılaşmada her an Beşiktaş oyuncuları tarafından gol gelecek diye beklenirken Kayserispor öne geçmeye başladı. Durum karşısında Beşiktaş taraftarı bir hayli sinirlendi. Futbolcular ise karşılaşmada saha içerisinde ne yapacağını bilemez haldeyken maça sonradan dâhil olan Güven ve Batshuayi oyunu almayı başardı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.