1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Corendon Alanyaspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli maçların oynanması sebebiyle ara verilen Süper Ligde heyecan bu hafta oynanacak mücadeleler ile tekrardan devam edecek.

A+A-

 

Süper Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli maçların oynanması sebebiyle ara verilen Süper Ligde heyecan bu hafta oynanacak mücadeleler ile tekrardan devam edecek. Süper Ligde toplamda 12 hafta geride kaldı. Bu hafta oynanacak mücadeleler Süper Ligde tüm dengeleri değiştirebilir. Trabzonspor’un lider götürdüğü ligde 6. Sırada bulunan Beşiktaş ile 5. Sırada bulunan Alanya spor 13. Haftada karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında geride kalan üç büyük takım ilk yarı kapanmadan önündeki tüm maçları kazanarak Trabzonspor ile aralarındaki puan farkını kapatmanın peşinde.

Beşiktaş idmanında oyuncuların yüzleri gülüyor.

Casino Slot oyna  19 Kasım 2021 Cuma günü itibari ile Beşiktaş bu hafta oynayacağı Aytemiz Alanya Spor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligde bu zamana kadar istediği sonuçları alamayan Beşiktaş Alanya Spor maçı için Alanya gitti. Slot Haberleri    Beşiktaşlı oyuncular Aytemiz Alanya Spor ile oynayacakları mücadele için antrenmanda ayak tenisi oynadı. Antrenman esnasında futbolcuların motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlendi. Alanya Spor maçı için motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan ekipte yüzler gülüyor. Beşiktaş Kulübü Sergen Yalçın eşliğinde oynayacakları bu haftaki maç ile birlikte şampiyonluk yolunda önemli adımlar atmak istiyor. Bu haftaya kadar istediği sonuçları almakta zorlanan Beşiktaş Milli Takım maçları dönüşünde Alanya Spora karşı mutlak galibiyet için gidiyor. Süper Lig’in 13. Haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi ise Alper Ulusoy oldu. Keno Oyna

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.