1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Benfica-Barcelona maçı sonucu: 3-0
Benfica-Barcelona maçı sonucu: 3-0

Benfica-Barcelona maçı sonucu: 3-0

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçının ikinci haftasında Portekiz'de Barcelona büyük bir şok yaşarken, Benfica deplasmanda Jorge Jesus'a karşı oynadı.

A+A-

 

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçının ikinci haftasında Portekiz'de Barcelona büyük bir şok yaşarken, Benfica deplasmanda Jorge Jesus'a karşı oynadı. Bayern Münih'in ardından Ronald Koeman liderliğindeki Katalan devleri, Benfica'ya 3-0 yenildiler ve finalde kalabilmek için gol atamadılar.

Şampiyonlar Ligi E grubunda Bayern Münih'e 3-0 yenilen Barcelona'ya verabet darbe ise Benfica'dan geldi. Karşılaşmanın ikinci haftasında Luz Stadı'nda güçlü rakibi Jorge Jesus ile karşılaşan Portekiz ekibi, 3-0 kazanarak haftayı 4 puanla ikinci sırada tamamladı.

Benfica için üç sayılık bir gol; Darwin Nunez (2) ve Rafa Silva'dan geliyor. La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki istikrarsızlık nedeniyle Koeman'ın yönetimindeki Barcelona puansız son sırada yer alıyor.

Mumlarla geçmişi arayan Katalan devi, grup aşamasının üçüncü maçını Dinamo Kiev ile oynayacak. E Grubu'ndaki bir verabet giriş diğer maçta Dinamo Kiev'i 5-0 mağlup eden Bayern Münih, 6 puanla liderliğini sürdürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.