1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bence bu istek, oyuncuların kazanma arzusu ve futboldaki en önemli şey
Bence bu istek, oyuncuların kazanma arzusu ve futboldaki en önemli şey

Bence bu istek, oyuncuların kazanma arzusu ve futboldaki en önemli şey

Savaşma ve kazanma arzusudur. Geçen yıldan çok daha iyi bir zaman geçireceğimize inanıyorum” dedi.

A+A-

 

Savaşma ve kazanma arzusudur. Geçen yıldan çok daha iyi bir zaman geçireceğimize inanıyorum” dedi.

"3-4-3 sistemine uyum sağlıyoruz ve bu sistemle şampiyon olacağız"

Josef, teknik direktör Valerian Ismael'in tercih ettiği 3-4-3 dizilişinde şampiyon olacağını söyledi. Sistemi iyi anlamalı ve iyi işlemesini sağlamalıyız. Bu sistemle şampiyon olacağız. Hocamız sonunda ligin sonunda geldi. Yeni olduğu için bu sistemin nasıl çalıştığını belirlemek için yeterli zamanım olmadı. Ama şimdi öğretmenimle ciddi anlamda  iyi hazırlanıyorum. Bu sistemde öğretmenlerin bizden ne istediğini çok iyi biliyoruz ve bunları sahaya çok iyi yansıtıyoruz. Spordan bahsediyorum. Bu sisteme adapte oluyoruz. Bu sistemle bu yıl şampiyon olacağımızdan ve kupalar kazanacağımızdan eminiz."

"Öğretmenlerimiz arasında karşılıklı güvene dayalı bir ilişkimiz var"

Antrenmandan sonra antrenör Valérien Ismael ile bir konuşma sorulduğunda, Brezilyalı orta “Bu bir Çok normal bir konuşma, bir koç ve oyuncu arasında olabilecek bir konuşmaydı ve öğretmenlerimizle Trwin güvene dayalı bir ilişki geliştirdik” dedi Fielder. Tecrübeli bir oyuncu olduğum için kendisiyle kamp hakkında genel fikir alışverişinde bulunduk. Çok normal bir konuşmaydı.”

"Atiba ile birlikte olacağız. O Atiba Gedson  oynayacak. O Emir Khan olacak. Çok fazla orta saha oyuncumuz var. Gedson ve benim orta sahada oynayacağımızı söyleyemem. Ama elbette Gedson hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Bu gerçekten kaliteli, oldukça iyi bir teknik. Temelde hepimiz sahada biliyoruz. Saha dışında çok hoş ve ciddi anlamda uyumlu bir insan. Portekizce bildiği için onunla iletişim kurmak daha kolay. O oldukça  iyi bir çocuk.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.