1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Amcanın Yeri Melekler'e süpriz ziyaret !
Baskı Beton Sistemleri

Baskı Beton Sistemleri

Günümüzde insanların en çok tercih ettiği hemen her tür iç ve dış mekan için uygun olan zemin kaplama sistemlerine baskı beton adı verilir.

A+A-

Günümüzde insanların en çok tercih ettiği hemen her tür iç ve dış mekan için uygun olan zemin kaplama sistemlerine baskı beton adı verilir. Cihanoğlu Baskı Beton zemin kaplama sistemleri mekânlarınızda eşsiz tarihi ve doğal dekoratif taş görünümü oluşturur. İlk olarak 1945’li yıllarda basit haliyle ortaya çıkan bu sistem teknolojinin gelişmesi ille birlikte günümüzdeki haline kavuşmuştur. Zemin baskı beton   sisteminin en önemli özelliklerinden bir tanesi adeta zemin yüzeyinde tek tek elle döşenmiş taş görüntüsü oluşturmasıdır. 

Baskı Beton Uygulaması 

Duvar baskı beton uygulamaları birçok özelliği ile insanlar tarafından tercih sebebi olmuştur. Özellikle kısa sürede tamamlanması uzun ömürlü olması ve birçok renk seçeneği sayesinde estetik görüntüler oluşturması ile tercih sebebidir. Baskı beton zemine dökülen özel beton yüzeyine farklı desenler yardımıyla uygulanan yüksek mukavemetli bir zemin kaplama sistemidir. Kesinlikle aşınma ve darbelere dayanıklı toz tutmaz kaydırmaz ve solmaz bir yapıda olan Cihanoğlu Baskı Beton çok uzun ömürlü uygulamadır. Taş görünümlü kalıp beton olduğu için asla araları açılmaz ve boşluk oluşmaz. Bu da baskı beton uygulamasının sunduğu en önemli avantajlardan biridir. Baskı beton uygulamalarında diğer zemin kaplama sistemlerinde olduğu gibi zamanla ot ya da çimen çıkma gibi durumlar söz konusu olmaz. Birçok renk seçeneği ile uygulanabilen baskı beton uygulamaları ile ortaya seyri doyumsuz estetik görünümler çıkar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.