1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MEİGDER 1 yaşında
Barış İşlek ulaşım sektörüne damgasını vuruyor

Barış İşlek ulaşım sektörüne damgasını vuruyor

Bursa ilinde çalışmayı üretmeyi ve alın teri dökmeyi seven bir babanın evladı olarak ticari hayatına başlayan Barış işlek yapmış olduğu faydalı çalışmalar neticesinde ülkemizin ulaşım sektörüne damgasını vuruyor.

A+A-

Bursa ilinde çalışmayı üretmeyi ve alın teri dökmeyi seven bir babanın evladı olarak ticari hayatına başlayan Barış işlek yapmış olduğu faydalı çalışmalar neticesinde ülkemizin ulaşım sektörüne damgasını vuruyor. Küçük yaşlardan itibaren ticari hayatın içinde bulunarak tüm inceliklerini kavrayan Barış işlek hem Bursa iline hem de ülkemize büyük bir katma değer sağlıyor. Gençlere ticari hayatta başarılı olabilmek için ipuçları veren Barış İşlek her şeyden önce azimle çalışmak gerektiğini vurguluyor. Barış İşlek;

"Gençler ticarete atılmak için kesinlikle korkmamalı. Çünkü ülkemizin bu anlamda her sektörde faydalı hizmetler sunacak bireylere ihtiyacı var. Özellikle de teknolojinin geliştiği günümüzde gençlerin çalışmış oldukları sektörleri teknolojik gelişmeler doğrultusunda dizayn etmeleri ve yenilemeleri ülkemiz açısından da son derece büyük bir hizmeti ifade ediyor. Bu yüzden gençlerin ticari hayata girişmek için korkmamaları azimli olmaları ve teknolojiyi de doğru anlamaları gerekiyor." diyerek tavsiyelerini aktarıyor.

İş insanı İşlek, ailelerin de çocuklarını ticari hayata dair teşvik etmeleri gerektiğini belirtiyor. Uzun zamandır ulaşım sektörü ile ilgili başarılı çalışmalara imza atan işlek günümüzde teknolojik yeniliklere adapte olarak www.servissepeti.com adlı proje ile yabancı sermayeyi de ülkemize çekmiş görünüyor.

Bu başarısının sektörü doğru okumaya, ileri görüşlü ve çok yönlü olmaya borçlu olduğunu belirten iş insanı Barış İşlek başarılı çalışmaları neticesinde ülkemizde de en çok vergi ödeyen firma liderleri arasında yer alıyor.

Devletine karşı sorumluluklarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmesi ile hem gençlere örnek oluyor hem de bu anlamda yeni hizmetler için kapı aralıyor.

Barış İşlek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/barisisleek/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.