1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bankalardan Emekli Kararı! 130 Bin TL Destek Ödemesi
Bankalardan Emekli Kararı! 130 Bin TL Destek Ödemesi

Bankalardan Emekli Kararı! 130 Bin TL Destek Ödemesi

Bankaların emeklilere özel hazırladığı kampanyalar arasında ihtiyaç kredileri sıkça gündeme gelmekte.

A+A-

Bankaların emeklilere özel hazırladığı kampanyalar arasında ihtiyaç kredileri sıkça gündeme gelmekte. Emeklilerin bankalardan çektikleri maaşlarına özel tanımlanan ihtiyaç kredileri, nakit ihtiyacına önemli katkıda bulunabiliyor. Bankaların emekliler için kredi kampanyaları bu sebeple her zaman yenilenmekte.

SGK BAĞKUR SSK emeklilerini rahatlatacak yeni yüksek limitli ihtiyaç kredi teklifleri gündeme geliyor. Emeklilerinin maaşlarını taşıdıkları bankalar onlar için pek çok hak ve kolaylık tanımakta. Emekli vatandaşları müşterileri arasında görmek isteyen bankalar düşük faizli, geç ödemeli kredi seçenekleri sunabiliyor. Bankalardan bu kredileri çeken emekliler diğer müşterilere göre daha kolay ödeme planlarıyla ödeme yaparak emekliliklerine katkı sağlıyor.

Bazı bankalar emekli müşterilere çok daha fazla imkanlar sunabilir eğer bankanız sizin için bu imkanları sağlamıyorsa maaşınızı başka bir bankaya taşıyabilirsiniz. Maaşını taşıyan müşterilere özel ayrıcalıklar sıkça medyada gündeme gelmekte. Medyadan takip ederek size en uygun bankaya karar verebilirsiniz. Maaşı çektiğiniz bankanın size özel kredi imkanlarını öğrenebilir sizin için en uygun bankaya karar verdikten sonra tek yapmanız gereken istediğiniz tutarda ki kredilere kolayca başvurmak.

Garanti Bankası Emeklilere 130 Bin TL Düşük Faizli Kredi

Yeni kredi kampanyaları medyada duyurulurken emeklilere bir müjdede garanti bankasından geldi. Emekli müşterilerine değer veren ve nakit ihtiyacında her zaman onların yanında olan Garanti Bankası düşük faizli 130 bin TL vereceği haberini duyurdu.

Emekli maaşına göre çekmek istediğiniz tutarda krediler kredi notuna bakılmaksızın verilecektir. Eğer icralık bir dosyanız bulunmuyorsa yani bankalardan ret almıyorsanız bu kredilerden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Kampanya süresince yapılan başvurular kolaylıkla yapılırken, hızlı onaylanabilir. Bankaların emeklilerde aradığı şartlar arasında 75 yaş sınırı sık sık gündeme gelmektedir. Garanti Bankası düşük faizli 130 bin TL kredi kampanyasından 75 sınırı olmadan emekliler faydalanabilir. 65 yaş üzerinde olan emekli vatandaşların ise zorunlu hayat sigortası yaptırmaları şart koşulmakta. Daha yüksek yaşlarda ise yapılması istenen hayat sigortasının şartları biraz yükselebiliyor. Yine de her yaştan emeklilerin beklediği bu kredi haberi sevindirici. Merakla beklenen düşük faizli kredi çekme imkânı olarak değerlendirilebilir.

Halkbank Akbank Yapı Kredi Emeklilere 130 Bin TL Kredi

Halkbank pandemi boyunca halka düşük faizli, ertelemeli kredi veren bankalardan biri olarak sıkça gündeme gelmişti. Emekli müşterilerini unutmayan banka sık sık duyurduğu kampanyalar ile emeklileri sevindiren bir banka olarak kendini tanıtıyor. Emeklilere özel hazırlanan kredi kampanyaların da düşük faizli, ertelemeli ve uzun vadede ödenebilir olması emeklilerin ödeme planları açısından önemli. Bu sayede bankacılık ürünlerinden diğer vatandaşlara göre daha uygun ücretlendirmelerle yararlanma imkanı bulan emekli vatandaşlar pek çok ihtiyacını da karşılayabilmekte. Halkbank müşterisi iseniz ve emekli maaşınızı Halkbank aracılığı ile çekiyorsanız banka size maaşınızın 23 katına kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Bu kredide yaklaşık olarak 130 bin TL üst limit olarak belirlenmiş. Halkbank’tan çekeceğiniz krediyi 60 aya kadar vadeli olarak ödeyebilirsiniz.

Diğer yandan Halkbank maaşını taşımayan müşterilerine de emekli kredisi imkanı sunuyor. Bu sayede bankanın müşterisi olunmasa bile emekli maaşının 16 katına kadar kredi limitiyle başvuru yapılabilmekte.

Akbank müşterileri için geliştirdiği Mutlu Emeklilik kampanyası ile 120 bin TL’ye kadar düşük faizli kredi kullanma fırsatı sunuyor. Akbank’a taşınan emekli maaşları 1.1% düşük faizli kredi alma hakkı kazandırabiliyor. Akbank’tan yüksek tutarda kredi çekmek için bankayı ziyaret etmek gerekmekte diğer yandan atm ve sms yoluyla ancak 20 Bin TL’ye kadar olan başvurular kabul ediliyor.

Yapı Kredi Bankası emekliler için geliştirdiği düşük faizli kredilerle kampanyalar duyuran bankalardan birisi. Bu bankadan yapılacak hızlı başvurular ile 120 bin TL’ye kadar 1,1% faizli kredi kullanılabilir. Emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıdıktan sonra size özel düşük faizli kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.