1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. En Çok Uygulanan Diyet Listeleri Nelerdir?
Bacak İnceltme Kürü Nasıl Yapılır? Bu Kür İle Muhteşem Bacaklara Sahip Olun!

Bacak İnceltme Kürü Nasıl Yapılır? Bu Kür İle Muhteşem Bacaklara Sahip Olun!

Daha ince bacaklara sahip olabilmek amacıyla ya da bacaklarda bulunan istenmeyen kilolardan kurtulmak karşısından seçilen malzemeleri kullanılmak suretiyle birbirinden etkili ve güzel "bacak inceltme kürleri" hazırlamak mümkündür.

A+A-

Basen ve bacak bölgelerinde bulunan fazlalıklardan kurtulmak amacıyla vücudun diğer bölgelerine nazaran biraz daha zor olmaktadır. Bu nedenle doğal içeriklere sahip olan çeşitli kürler hazırlanmalıdır. Evde kesinlikle bulunan malzemelerden yapılan kürler aracılığı ile doğal yollar ile çok ince bacaklara sahip olmak artık mümkündür. Hareketsiz bir yaşam tarzının benimsenmesi ya da şekerli ve yağlı gıdaların tüketilmesi Aslında yakılan yağlardan çok daha fazla kalori almak ve yeterli miktarlarda su tüketmemek bacakların daha kilolu olmasına sebep olmaktadır. Alınmış olan kilolar bacak bölgesinde yağlanmaya ve kalın bir görünüme sebep olacaktır.

Basen Bacak Eritme Kürü

Bacak basen kalça eritme kürü ile çok daha özel bir vücuda kavuşmak artık mümkündür. Bu kürü hazırlamak amacıyla gerekli olan malzemeler 1 tatlı kaşığı pul biberi ile bir tutam maydanoz ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile 1 tatlı kaşığı da tuz zencefilin güzel ve eşit bir şekilde karıştırılmasından sonra 50 gram yağsız lor peyniri şeklinde parçalara bölünmesi ve kalçaya bunun mükemmel bir şekilde uygulaması Aslında bu uygulamanın çeşitli zaman dilimlerinde tekrar edilmesi bacaklarda meydana gelecek olan incelmenin fiziksel bir şekilde görünmesini sağlayacaktır.

Elma Sirkesi İle Bacak İnceltme Kürü

Kilo vermeye yardımcı olan besinlerden biri de elma sirkesidir. Elma sirkesi ile kürü hazırlamak amacıyla gerekli olan malzemeler 1 su bardağı Dolduracak kadar ılık su ile bir tatlı kaşığı dolusu bal ve 3 tatlı kaşığı sirke şekildedir. Bacak inceltme kürü hazırlamak amacıyla sirke ve bir bardak ılık su içerisine eşit şekilde karıştırdıktan sonra elde edilen karışım yemeklerden önce yani aç karnına olacak şekilde günde sabah, öğle, akşam olmak üzere 3 defa uygulanır.

Yukarıda bahsi geçen bacak inceltme kürleri hazırlandıktan sonra düzenli bir şekilde kullanılmaları neticesinde mükemmel bir fiziğe kavuşmak mümkündür.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.