1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Disleksi Etkilerinden Kurtulma Yolları
Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Modifiye Fuarlarının Tanınan Yüzü Haline Geldi

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Modifiye Fuarlarının Tanınan Yüzü Haline Geldi

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) 2021 yılında modifiyeli araçlar ile alakalı tam 23 fuara katılım sağladı.

A+A-

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) 2021 yılında modifiyeli araçlar ile alakalı tam 23 fuara katılım sağladı. Farklı illerde ve ilçelerde düzenlenen fuarlarda taş kaplamalı ve eşsiz ses sistemi ile boy gösterdi. Taş kaplamalı aracı ise fuarda izleyenlerin ilgi odağı oldu.

Başta İstanbul , Manisa , İzmir , Bursa , Afyon, Uşak , Tekirdağ , Düzce , Aydın , İzmit, Eskişehir olmak üzere bir çok şehirde düzenlenen modifiye festivalleri ve etkinliklerinde taş kaplamalı aracı ile yerini aldı. Hem modifiyeci hemde sosyal medya fenomeni olan Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) etkinliklere katılan insanlara hem aracını tanıtıp hem de yeni yapacağı projelerde fikirlerini aldı. Yaptığı araçları insanlardan gelen fikir ve bilgiler doğrultusunda yön verdiğini dile getirdi. 2022 yılında yine kendisini taş kaplamalı aracı ile izleyenler karşısında göreceğiz.

 

Elinde başka araç projelerininde olduğu ve 2022 yılında onlarında izleyenler karşısına çıkacak olmasından heycan duyduğunu belirtti.

Fakat 34GV7123 plakalı Passat marka aracı ile arasında bir bağ kurulduğunu belirten Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) yapılacak değişimlerle farklı görüntülerle 2022 yılında yine en büyük kozu bu araç olacak.

Bir çok sosyal medya fenomeninde görüntülerinin olduğu bu aracı satmayı düşünmediğini fakat farklı projelerle değişimlerle insanlara modifiyeyi sevdirmeyi hedeflediğini aktardı.

İnstagram adresinden yaptığı bir açıklama ile  2022 yılında henüz Ocak ayında 13 fuar katılımın bu araçla olacağını kesin gözüyle bakıldığı biliniyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.