1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ardından basın toplantısında bir skandal yaşandı
Ardından basın toplantısında bir skandal yaşandı

Ardından basın toplantısında bir skandal yaşandı

Elgin Ataman, maçın hemen ardından biten karşılaşma nedeniyle hakemlere büyük tepki gösterdi.

A+A-

 

Elgin Ataman, maçın hemen ardından biten karşılaşma nedeniyle hakemlere büyük tepki gösterdi.

Kimse Falkan'a sormayacak mı? Ataman şaşırdı ve 'Basın toplantısına katılmak için neden durdunuz?' (Basın toplantısını neden bitirdiniz?) dedi.

"Yazık"

Organizatörlere yanıt veren Ergin Ataman, yanıt vermedi. Gerginliğin ardından ayağa kalktı, basın toplantısı Furkan Korkmaz'ın açıklamasına onwin devam A-Nation takımının yıldız oyuncularından Furkan Korkmaz, organizasyonda bir şey istemediklerini ortaya çıkardıklarını söyledi ve şunları söyledi:

"Evet gördüğün gibi bu olaylara maruz kaldık bugün olduğu gibi cevap vereceğiz. Bunlar olmaması gereken utanç verici şeyler ama maalesef ifşa olduk. en iyi cevaplar Ondan sonra en iyi basketbolumuzu oynamalı, daha  motive olmalı ve herkesi tekrar susturmalıyız." Biz de bunun farkındayız. Ergin Ağabey'in dediği gibi Berlin bizim şehrimiz. Oradaki hemşehrilerimizin bizi desteklemeye geleceğinden çok eminiz. Desteklerinin boşa gitmesine izin vermeyeceğiz. Çok iyi bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Oyun bizim için daha yeni başladı. Bu yüzden desteğinizi bekliyoruz.

Karada'yı 72-68 yendiğimiz maçın ardından Elgin Ataman, Tiflis'e olan ilgiyi eleştirdi: "Bu atmosferde konsantre olmak  zor. Çok fazla NBA ve futbol yıldızı 'Euroleague onwin giriş var ama salonlar boş. Hatta salonlar boş. Junior turnuvaları  daha kalabalık. Ne ve neden buradayız? Bu atmosferden memnun musunuz?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.