1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Anadolubank İnternet Bankacılığı Şifresi Öğrenme
Anadolubank İnternet Bankacılığı Şifresi Öğrenme

Anadolubank İnternet Bankacılığı Şifresi Öğrenme

Türkiye'de aktif hizmette olan tüm bankaların, müşterilerine özel olarak tasarladığı bir internet şubesi vardır. İlgili bankanın müşterisi olan herkes bu sistemden faydalanarak işlemlerini internet üzerinden hızlı bir şekilde yapabiliyor.

A+A-

Türkiye'nin önemli özel banka kuruluşlarından olan Anadolubank, hizmete soktuğu internet şubesi ile müşterilerine hizmet veriyor.

Sisteme girişler sırasında sizlerden hesap numarası ya da kimlik numaranız ile internet şifreniz istenir. Söz konusu internet şifresini kişiler bankaya başvurarak alabiliyor. Doğrudan Anadolubank şubelerinden alabileceğiniz bu şifreyi, internetten zahmetsiz şekilde de edinebilirsiniz. Yapacağınız tüm şifre işlemleri ücretsiz olacaktır. İnternet bankacılığı sistemine erişimlerde sizlerden hiçbir ücret talep edilmez.

Anadolubank İnternetten Şifre Öğrenme Nasıl Yapılır?

Anadolubank resmi web adresine ulaştığınız zaman menü kısmında internet şubesini göreceksiniz. Bu alana giriş yaptığınız zaman karşınıza bir şifre butonu çıkıyor. Bu butonu kullanarak 1 dakika gibi kısa bir sürede şifrenizi alabilirsiniz. Sisteme öncelikle kimlik numarası, ad ve soyad gibi temel bilgileri girmeniz istenir. Sonrasında kullandığınız kredi kartı ya da banka kartının hesap bilgileri alınır. Tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurduğunuz anda sizlere tek kullanımlık internet şifresi ulaştırılır. Bu şifreyle sisteme ilk girişi yaptıktan sonra kendi belirlediğiniz bir şifreyle değiştirebilirsiniz.

Anadolubank İnternet Şubesine Giremiyorum Ne Yapmalıyım?

İnternet şubesine girişlerde sorun yaşayan kişilerin öncelikle giriş yaptığı cihazın güncelliğini kontrol etmesi gerekiyor. Zira eski sürüm cihazlarda bu sisteme erişim sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Ayrıca giriş problemi yaşayan kişiler tablet ya da cep telefonlarının çerezlerini temizleyebilir. Geçmiş aramalar, sisteme erişim sağlamanıza engel oluyor olabilir. Şifresini unuttuğu için internet şubesine giriş yapamayan kişiler ise internet üzerinden Şifremi Unuttum butonunu kullanarak şifrelerini geri alabiliyor.

Anadolubank Mobil Bankacılık

İnternet şifresini edindikten sonra cep telefonlarına Anadolubank mobil uygulamasını indiren kişiler, tüm işlemlerini pratik biçimde cep telefonlarından da yapabiliyor. Söz konusu uygulama Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamayı indirdikten sonra hesap numarası/kimlik numarası ve internet şifrenizi kullanarak giriş yapabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.