1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Aloe Vera Saç Maskesi, Avokado Saç Maskesi, Çilek Saç Maskesi...
Aloe Vera Saç Maskesi, Avokado Saç Maskesi, Çilek Saç Maskesi...

Aloe Vera Saç Maskesi, Avokado Saç Maskesi, Çilek Saç Maskesi...

Saç, herkesin sahip olduğu en iyi doğal hediyelerden biridir. Güzel ve şık görünmesi için güzel kalması önemlidir. Mevcut yaşam tarzı, stres ve yemek kalitesi saçın uzamasını ve kalitesini engellemektedir.

A+A-

Bu nedenle saçınıza uygun bakım ve iyi beslenmenin sağlanması gerekli hale gelir.

Düzenli bakım saçın uzamasına, güçlenmesine, kırık uçlardan kaçınılmasına yardımcı olur ve parlaklığı ve ışıltıyı korur. Doğal ürünlerin kullanımının yan etkisi olmayan birçok faydası vardır. Saçınızın elastikiyetini ve hacmini de arttırır.

En iyi bitkisel saç maskelerini öğrendikten sonra, bunları salon saç bakımlarının yerine kullanabilirsiniz. Nemlendirici faydalar sunan maskeler, saçınıza o ipeksi ve akıcı hissî vermek için en iyi seçeneklerdir.

Nemlendirmeyi, ipeksi bir görünüm kazandırır ve saçınızın parlak görünmesini sağlar. Bu tür saç maskelerinin bir diğer faydası da saça giren su içeriğini kontrol etmeleridir. Saçın ipeksi kalmasına yardımcı olur. Saça fazla su girerse kuruluğa yatkın hale getirir.

Aloe Vera Saç Maskesi...

Aloe Vera, piyasadaki en iyi bitkisel üründür. Saçınıza ihtiyacı olan doğal görünümü ve parlaklığı vermek için çeşitli malzemelerle birlikte kullanabilirsiniz. Saç hasarı, saç dökülmesi, kepek, kaşıntılı kafa derisi, mantar enfeksiyonu ve çok daha fazlasını tedavi eder.

Proteolitik enzimler doğal olarak saç büyümesini uyarır ve mantar önleyici özellikler kepek sorununu çözer. Fazla kepek saçta kuruluğa neden olur ve parlaklığı azaltır. Aloe Vera'yı yumurta, çemen otu, hindistan cevizî yağı veya balla kullanabilirsiniz. Hepsi senin için harikalar yaratacak.

Avokado Saç Maskesi...

Avokadolar, saçı nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan harika bir besin kaynağına sahiptir. Nemlendirici özelliğinden dolayı kuru saça sahip kişiler için faydalıdır. İstediğiniz parlaklığı verir ve saçlarınızın canlı görünmesini sağlar. Saçınızın doğal bir şekilde parlamasını sağlamak için donuk, yumuşak saçları canlandırır. Avokadoyu süt ve bir çorba kaşığı badem veya zeytinyağı ile karıştırarak saç maskesini yapabilirsiniz.

Çilek Saç Maskesi...

Çilek, aşırı yağ oluşumunu önlemeye ve kontrol etmeye yardımcı olur. Saç derinizde yağ pıhtılaşmasına yardımcı olan C vitamini yüklü ekşi meyvelerdir. Çilek ayrıca kafa derisinin pH seviyesini de düzenler. Çok yağlı veya yağlı saçları olan insanlar için çok uygundurlar. Saç maskesini bir avuç çilek ve birer çorba kaşığı hindistan cevizi yağı bir de bal kullanarak yapabilirsiniz.

Saç maskesini muz, bal, zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını karıştırarak topaksız pürüzsüz bir karışım elde edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.