1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İSTİKLAL CADDESİ’NDE 1. ETAP TRAFİĞE AÇILDI
Almanya'daki Konseriyle Gurbetçi Türkler'in İlgi Odağı Deniz Yalçın Yeni Şarkısıyla Tekrar Gündemde

Almanya'daki Konseriyle Gurbetçi Türkler'in İlgi Odağı Deniz Yalçın Yeni Şarkısıyla Tekrar Gündemde

Rap dünyasının genç ve yetenekli ismi Deniz Yalçın yeni gündemde. 2017 yılında Almanya’da verdiği bir konser ile gurbetçi rap sevenlerin ilgi odağı olmayı başaran genç yetenek bugünlerde yeni şarkı heyecanı yaşıyor.

A+A-

Rap dünyasının genç ve yetenekli ismi Deniz Yalçın yeni gündemde. 2017 yılında Almanya’da verdiği bir konser ile gurbetçi rap sevenlerin ilgi odağı olmayı başaran genç yetenek bugünlerde yeni şarkı heyecanı yaşıyor. Rap hayranları ve deniz Yalçın sevenler de bu heyecanı paylaşıyor.

Deniz Yalçın   Farklı Bir Şey (Melancholia) isimli şarkısının hazırlıklarını tamamladı. Şimdi gözler bu şarkının yayınlanacağı güne çevrildi. 20 Aralık günü yayına girecek olan yeni rap şarkı şimdiden büyük ses getirdi.

Deniz Yalçın son yıllarda rap dünyasında tanınan bir isim olmayı başardı. Haksızlıklara boyun eğmeyen ve bunun için kendisi piyasadan bile silmeyi göze alan melankolik adamın bu yanı rap tutkunlarının ilgisini çekti. Şimdi herkes genç yetenekli isimden gelecek olan yeni şarkıyı bekliyor.

Deniz Yalçın farklı yanları ile yaptığı müziğe renk katıyor

Deniz Yalçın rap müziğin en iyi temsilcilerinden birisi. Aynı zamanda yaptığı müzik ile bütünleşen karakteri hayranlarının hemen dikkatini çekiyor. Sahip olduğu bu farklı yanlar müziğini çok iyi yapmasına destek oluyor.

Çocukluk yaşlarından itibaren rap müziğe olan ilgisi ve hayranlığı her geçen gün artan ve rap dünyasında hep en iyi yerlerde olmayı başaran Deniz Yalçın çıkacak olan yeni şarkısı ile bu temsili bir adım daha öne taşımayı hedefliyor.  

Instagram adresi: https://www.instagram.com/denizyalcinofficial/

Twitter adresi: https://twitter.com/Nightoftheman

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum