1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ahşap Yemek Masası
Ahşap Yemek Masası

Ahşap Yemek Masası

Doğallığı sevenler için "ahşap yemek masası" tanıtım yazısını hazırladık. Evlerinize ya da bulunduğunuz her ortama ayak uyduracak "yemek masası modelleri" hakkında bilgilendirici makale hazırladık.

A+A-

Yemek davetlerinize otantik bir hava kazandıracak olan tüm ahşap yemek masası modellerini sitemizde bulabilirsiniz. Farklı ölçülere sahip, çatallıklı, çatallıksız, açılabilir ve sabit ahşap yemek masası modellerimiz, doğal ahşaptan üretilmektedir. Kaliteli ve orijinal ahşap yemek masası modellerimiz sayesinde yemek odası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Güvenilir Alışverişin Adresi

Firmamız ahşap yemek masa modelleri ve diğer mobilyalar konusunda geniş ürün yelpazesine sahiptir. Birbirinden tarz ve şık tasarımlara sahip ürünlerimizi güvenle satın alabilirsiniz. Avantajlı ödeme seçenekleri ve hızlı kargo imkanı sunan firmamızdan 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz. Ahşap yemek masası modellerimiz firma garantisi ile satılıyor. İade ve değişim işlemlerini koşulsuz şartsız gerçekleştiriyoruz. Doğal bir malzemeden üretilen ahşap yemek masası modellerinde renk tonu ve budak dağılımı farklılık göstermektedir. Fakat tüm ürünler birinci sınıf kaliteye sahiptir.

Ahşap Yemek Masası Kullanım Önerisi

Ahşap yemek masası modellerimiz % 100 doğal ahşaptan üretildiği için kullanım konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Ahşap yemek masasının üzerine sıcak nesneler doğrudan bırakılmamalıdır. Islaklık ve neme karşı korunması gereken ahşap yemek masası dış mekan kullanımına uygun değildir. Doğrudan güneş ışığı olan yerler, kullanım için tercih edilmemelidir. Ahşap yemek masası temizliği için hafif nemli ve yumuşak bir bez kullanılmalıdır. Kimyasal maddeler ahşabın doğal yapısını bozduğu için, temizlikte deterjan türevleri kullanmak uygun değildir.

Not: Makaleyi kullanmak isterseniz gerekli yerleri firmanıza uygun olarak değiştirip kullanabilirsiniz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler