1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 1 Çocuk Annesi Kadını, Kadın Komşusu Hayatından Bezdirdi
ADANA MASAJ SALONU LAURA SPA

ADANA MASAJ SALONU LAURA SPA

Adana Laura Spa Masaj Salonu sahip olduğu kurumsal kimlik ile müşterilerine premium hizmetler sunuyor.

A+A-

Adana Laura Spa Masaj Salonu sahip olduğu kurumsal kimlik ile müşterilerine premium hizmetler sunuyor. Bir masaj salonundan beklenen kalite ve hijyeni bulabileceğiniz Laura Spa aynı zamanda ailelerin güvenle zaman geçirebileceği nezih bir mekan olarak biliniyor.

Fizyoterapist Mehmet Bey ve ekibi ilk girdiğiniz andan itibaren güler yüzle karşılamaları, hizmetler konusunda ayrıntılı bilgiler paylaşmaları, kurumsal yaklaşımları alacağınız hizmetin kalitesi konusunda aklınızdaki tüm soru işaretlerini yok ediyor.

Laura Spa Adana Masaj Salonu kaliteli bir hizmetin çok daha ötesinde sağlamış olduğu premium hizmetler ile bölgenin en çok tercih edilen masaj salonlarından birisi olmayı başarıyor. Profesyonel eğitimlerden geçirilen masör ve masözler ile ve kaliteli bir masaj hizmeti sunuluyor.

Ailenizle Birlikte Profesyonel Bir Masaja Ne Dersiniz?

Ailenizle birlikte nezih ve kaliteli bir ortamda profesyonel bir masaj istediğinizde Laura Spa tüm bu isteklerinizi tek bir çatı altında karşılıyor. Temizliğin ve hijyenin korunduğu bu masaj salonundan bir yandan sıcak ve soğuk ikramlarını yudumlarken bir yandan da Profesyonel bir masajın sizlere neler kazandırabileceğini deneyimleyebilirsiniz.

Profesyonel Masajın Tek Adresi; Laura Spa

Masajın vücut sağlığınıza bir katkısının olması için mutlaka doğru kişiler tarafından doğru tekniklerle yapılması gerekiyor. Laura Spa bünyesinde çalışan uzman bir kadro dünyanın en gelişmiş ve en çok tercih edilen masaj türlerini profesyonel bir şekilde uyguluyor. Sertifikalı olan bu uzman kadro aynı zamanda masaj türüne en uygun olan bitkisel yağlar ile süreci bir terapiye çeviriyor.

 

İletişim: 0538 257 87 79

Adres: Çınarlı, ser apartmanı, Ziyapaşa Blv., 01250 Seyhan/Adana

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.