1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ada, "Icardi ve Mata, Galatasaray'ın yeni yıldızları
Ada, "Icardi ve Mata, Galatasaray'ın yeni yıldızları

Ada, "Icardi ve Mata, Galatasaray'ın yeni yıldızları

Galatasaray çok önemli iki isme imza attı" dedi. Fransız 'L'Equipe', "Icardi'nin yolu artık Galatasaray. Maaşının çoğunu

A+A-

 

Galatasaray çok önemli iki isme imza attı" dedi. Fransız 'L'Equipe', "Icardi'nin yolu artık Galatasaray. Maaşının çoğunu Paris Saint-Germain ödeyecek" dedi. İspanya'dan Marca, "Galatasaray, Icardi ve Mata ile çok önemli oyuncularla iki gün geçirdi. Galatasaray yeniden Galatasaray olmak istiyor. Artık rakipleri Ali Sami Yen'e geldiğinde daha fazla korku ve baskı hissediyorlar.

'Icardi forveti tamamladı'

Tuttomercatoweb'den Gaetano Mocciaro, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'yi tam bir  forvet olarak sunarken, yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı luvibet takımın sözlerine geçişini şu sözlerle yorumladı:

Mauro Icardi, son büyüsünün yanı sıra, çok genç yaşta  Serie A'nın iki kez en skorer ismi oldu ve Inter'in ilk kaptanıydı. Tam bir  forvet. Fırsatını bulunca kolayca gol atıyor.

Galatasaray harika bir transfere imza attı. Mauro Icardi, neredeyse 22 ile Serie A'nın en skorer ismi oldu. İtalya'da toplamda iki kez gol kralı unvanını kazandı. Icardi, tekniği iyi olan bir forvet ve her şekilde gol atabilir. Bu özellikleri gösterebilirse Çin Süper Ligi'nin 1 numaralı yıldızı olacak. İtalya'daki kariyeri oldukça genç yaşta başladı. Sampdoria'nın süreci 19 yaşındayken başladı ve yirmili yaşlarının luvibet giriş başında Inter'in ilk kaptanı oldu. Bu süreçte çok fazla baskı hissetmedi ve oldukça iyi bir performans sergiledi. Geçmişin eski futbol numarası 9'u çağrıştırıyor. Oyun içi seçenekleri yok, bu da takımın savunmasına çok yardımcı oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.