1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. 7 Günde Karın Yağları Eritme Yöntemleri
7 Günde Karın Yağları Eritme Yöntemleri

7 Günde Karın Yağları Eritme Yöntemleri

Bu diyet yazımızda sizler için "karın yağları eritme" hakkında tavsiyede bulunduk. Yediden yetmişe herkesin en çok şikâyet ettiği şeylerden biri de göbekte toplanan karın yağlarıdır. Karın Yağı Nasıl Eritilir? Diyet Yapmadan Kilo Vermek Mümkün müdür?

A+A-

Ergenlik döneminin getirdiği bazı gelişim özelliklerinden dolayı fazlaca kilo artışı yaşanmaktadır. Özellikle erkek çocuklarına nazaran kız çocuklarında yağlanma daha fazla olmaktadır.

Büyüme çağıyla beraber yenilen sağlıksız yiyecek ve içeceklerden dolayı yaşanan kilo artışı sonu gelmeyen ağır yaşamlara kadar gitmektedir. Bu yüzden ilk önce sağlıklı yaşama adım atmalı ve spor hayatın ta kendisi olmalıdır. Tabii bunu yapmak için öncelikle beyninize buna inandırmak ayrıca diyet ya da spor yapmak için iradeniz olması gerekir. Devamlılık fit görünüm için önemli bir özelliktir.

7-gunde-karin-yaglari-eritme-yontemleri.jpg

Karın Yağı Nasıl Eritilir?

Çoğu kadının en çok rahatsız olduğu şey karın çevresindeki yağlardır. Çünkü görüntü anlamında hem hoş görünmez hem de sağlık açısından yağlanma birçok organa zarar verebilir. Kilolu olmak sadece fiziksel anlamda düşünülmemelidir. Birçok insan kilo vermek için denem yanılma kulaktan duyma şeylerle diyet yapmakta ve istenilen sonucu elde edememektedir.

Çünkü ciltte olduğu gibi kilo vermekte kişinin yapısına göre değişen bir durumdur. Birinin kullandığı A yöntemi diğerine iyi gelmeyebilir. Hem de bu doğru yöntem değildir. Karın yağı eritmek herkesin internette en çok araştırdığı konulardan biridir. Kendine göre olanı bulan insanlar olduğu bulamayanlar da çoktur.

Eğer zaten herkes bulabilmiş olsaydı kimsede karın yağı denen bir şey olmaz herkes fit görünüme sahip olurdu. Karın yağı eritmeye karar vermeden evvel öncelikle doktora gidip kilo analizi yapmanız gerekir ve bu doğru olandır.

Doktorunuzun tavsiyesi üzerine diyetisyeninizin size verdiği diyet listesini uygulayarak kilo vermeye başlayabilirsiniz. Eğer bunları yapmayı başarıyorsanız sağlıklı bir şekilde kilo verip ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.

7-gunde-karin-yaglari-eritme-yontemleri.webp

Diyet Yapmadan Kilo Vermek Mümkün müdür?

Fit düz bir karına sahip olmak günümüz dünyasına ayak uydurup sıfır beden olmak isteyen çok insan var. Sanal Âlemde örnek alınan kişilerden dolayı birçok kişi kendini kötü hissetmekte ve kendini olduğundan kilolu ve çirkin görmektedir.

Bu yüzden her zaman düz karına sahip olunmalı gibi bir algı oluşmaktadır öncelikle sanal alemde görünen hiçbir şey göründüğü gibi olmamakla beraber insanların buna inanıyor olması gerçekten çok üzücü bir durumdur. Bir insan bir başkası için değil sadece kendisi için bunu istemeli ve kendi istediği için kilo vermelidir.

Bunu yaparken öncelikli olarak abur cuburdan uzak durmalı yaşam kalitesini yükselten yiyecek ve içeceklere yönelip bir plan program çerçevesinde yaşamına devam etmelidir. Diyet yapmadan kilo vermeyi düşünüyorsanız kesinlikle şeker, tuz ve undan halk değimiyle üç beyazdan uzak durulmalıdır. İnsanlarda ekmek yemeden doymam hissinin ortadan kalkması gerekir çünkü ekmek yemek yağlanmayı arttıran bir gıda maddesidir.

İçerisinde nişasta olduğu için fazla tüketimde yağlanmaya sebebiyet verebilir. Eğer tüketmeniz gerekiyorsa doktor gözetiminde olmalıdır. Bunun dışında yağlı yiyecek, asitli, şekerli içeceklerden uzak durulmalıdır. Bunlar vücut için çok zararlıdır. Size yağ olarak döner fiziksel görünümünüzü bozar.

7-gunde-karin-yaglari-eritme-yontemleri-003.jpg

Eğer gerçekten sağlıklı beslendiğinizi düşünüp hala kilo veremeyip yağ kaybedemiyorsanız bir şeyleri eksik yapıyor olabilirsiniz. Bunları yaparken bol su tüketilmeli ve egzersiz yapılmalıdır özellikle karın yağı için mekik çekilip, plank hareketi yapılmalıdır. Bunlar her gün düzenli yapıldığında gözle görülür bir değişim yaşandığına şahit olacaksınız.

Karın Yağı Eritmek İçin Neler Yenip Neler İçilmeli?

Öncelikle iyi bir uyku sağlıklı yaşamın en güzel parçasından bir tanesi o yüzden iyi uyumaya dikkat edilmelidir.(7-8 saat) Sabah erken kalkmaya özen gösterilmelidir. Eğer eğer güne kahveyle başlıyorsanız kahve içtikten yaklaşık yarım saat sonra spor yapılmalı özellikle karın bölgesi çalıştırılmalıdır.

Düzenli olarak 1 saat egzersiz birkaç ay içinde kendini belli edecektir. Yeşil çay tüketimi yapmak ve protein ağırlıklı beslenmek metabolizmayı çalıştırmak için önemlidir. Tabii ki zayıflama çaylarından kesinlikle uzak durulmalıdır ölüme kadar sonuçlanan tehlikelere yol açabilir. Bu yüzden her söylenen şey uygulanmamalıdır. Diyet, spor yaparken bol su tüketmeye özen gösterilmelidir.

Güzel görünmek, giyilen kıyafetlerin yakışması aynaya bakıldığında iyi hissetmek için herkesin kendine iyi bakması, sağlıklı yaşama ayak uydurup vücuda saygı duymayı öğrenmeyi bilmek lazım bu yüzden öncelikle kendinizi sevmeli sadece kendiniz bir şeyler yapmalısınız çünkü siz değerlisiniz bunu hak ediyorsunuz.

7-gunde-karin-yaglari-eritme-yontemleri-005.jpg
 

7-gunde-karin-yaglari-eritme-yontemleri-003.webp

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler