1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 5 Şubat 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları - Verilen Mesajlara Dikkat
5 Şubat 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları - Verilen Mesajlara Dikkat

5 Şubat 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları - Verilen Mesajlara Dikkat

5 Şubat 2021 Cuma günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları, her gün milyonlarca halk tarafından sıklıkla merak edilip aranmakta. Sizler için 5 şubat cuma günlük burç yorumları haber detaya şimdiden ekledik. Burçlar ne masaj veriyor merak ediyorsanız..

A+A-

KOÇ BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugün, atağa kalkmanız için iyi bir gün. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin için önem teşkil ediyor. Aşk hayatınızda güçlü bağlar oluşmaya başlıyor.

BOĞA BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

İKİZLER BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Haftaya güzel başladınız. İş ve sosyal çevrelerde yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaştığınız zaman kendinizi rahatlamış hissediyor ve kendinize olan güveniniz artıyor. Özel hayatınızdaki huzurlu beraberliğiniz de sizin motivasyonunuzu yükseltmenizde büyük etken. Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak.

YENGEÇ BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde, bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Sabırlı davranmayı başarabilirseniz, kazançlı siz çıkacaksınız. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugünlerde iletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz. Sıkı giyinin, kas ağrılarınız artabilir.

BAŞAK BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli, çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Aşk hayatınızda işler yolunda ancak kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.

TERAZİ BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Aşk hayatınızda hareketli günler başlıyor.

AKREP BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi, kendiniz yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

YAY BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyor ve tercihlerinizi bu konuda yapmak istiyorsunuz. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

OĞLAK BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Öte yandan enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz ve arkadaşlarınıza yardımcı olacaksınız. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz.

KOVA BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalara gitmeniz gerekebilir. Kafanızdaki sorular önceliğiniz, yanıt bulmadan rahat edemeyen bir yapınız var. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

BALIK BURCU 5 Şubat 2021 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var. Parasal konularda kritik günler sizi bekliyor. Kararlar alırken düşünmeden hareket etmemelisiniz.
 

Burçlar Nedir?

Astroloji alanında gökyüzünde bulunan 12 takımyıldızına verilen isim burç olarak ifade edilmektedir. Tarihi geçmişi uzun dönemleri kapsayan burçların her biri farklı konumlarda hareket eder. Bu dizilim ise bazı oluşumları, insanlar üzerinde yarattığı etkiyi ve burçlara olan yeni oluşumları simgeler.

Koç Burcu

Ateş grubunda yer alan Koç Burcu değişken yapıya sahip, yönetici gezegeni Mars, rengi ise ateş kırmızısı ve narçiçeğidir. Uğurlu taşları arasında pırlanta, yakut, demir ve ametist taşı yer alır. Koç burcunun şanslı sayısı 9, şanslı günü Salı, metali ise demirdir. Zıt burcu Terazi, sevdiği çiçekler ise hanımeli, lale, sardunya ve gelinciktir. 12 Burç kuşağı arasında ilk burç Koç burcudur. Enerjik yapısıyla tanınan Koç burcu üyeleri, egosu yüksek bir burçtur. Heyecanlı ve dinamik yapıları en belirgin özellikleri arasındadır. Sabırsız, bencil yapıda olan Koç burcu üyeleri genellikle başlamış oldukları işlerin sonucu beklemezler. Kıskanç, olaylara karşı abartılı yaklaşımları ise zaman zaman olumsuz bir özellik haline gelir. Fiziksel olarak yüz çehresi uzun, kol ve bacak yapıları güçlüdür. Spor yapmayı seven, diş bakımına özen gösteren bakımlı bir özelliğe sahiptir.

Boğa Burcu

Toprak grubuna mensup, sabit fikirli ve negatif düşünceye sahip olan Boğa burcu mensuplarının yönetici gezegeni Venüs olarak bilinir. Uğurlu taşı elmas, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, zıt burcu ise Akrep burcudur. En sevdiği renkler; ateş pembesi, eflatun ve açık mavidir. Boğa burcunun çiçekleri ise pembe gül, menekşe, şebboy ve pembe karanfildir. Sabit fikirli yapıları en belirgin özellikleri olup, yardımsever yapılarının arkasında istemedikleri durumlarda bu yardımlarını dile getirerek kırıcı olabilirler. Nefret ve intikam duygularının gelişmiş olduğu Boğa burçları yıllar boyu intikamlarını sürdürebilir. Oldukça sabırlı bir yapıya sahiptirler. Maddi olarak eli sıkı olarak tabir edilebilir. Bu nedenle Boğa burçları genç yaşta mal mülk sahibi olabilirler. Genellikle esmer, saçları gür, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Elleri ve bilekleri kuvvetli olan bu kişiler el sanatlarında oldukça başarıdırlar.

İkizler Burcu

Hava grubunda olan İkizler burcu üyeleri, pozitif bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda değişken ruh haline sahip olup, yönetici gezegeni Merkür, uğurlu taşı akiktir. En sevdiği renkler; gri, siyah, mavi ve sarıdır. Şanslı sayısı 5 rakamı, şanslı günü Çarşamba, metali ise cıvadır. Çiçekleri; açelya, mimoza, lavanta ve çiğdemdir. Anlaşamadığı burç Yay burcudur. Hızlı ve atik yapıları ile birden fazla işi birlikte yapabilirler. Değişkenlikleri her ortama ayak uydurmalarına en büyük destektir. Birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilir, insanlarda anlaşılamaz bir etki bırakabilir. Bilgileri olmayan konularda bilmediklerini belli etmezler. Zeki, akıllı ve bu yönüyle oldukça etkileyici bir yapıya sahiptirler. Oldukça tutumlu olan Yay burçları, başkasının parasına karşı tutumlu değildir. Uzun boylu, kumral ve zarif bir fiziki özelliğe sahiptirler. Keskin gözlere sahiptirler.

Yengeç Burcu

Su grubuna sahip olan Yengeç burçlarının negatif bir özelliğe sahip olması olumsuz özellikleri arasındadır. Yönetici gezegeni Ay, şanslı sayısı 2, uğurlu taşı incidir. En sevdiği renkler; gümüş, eflatun ve gridir. Şanslı günü Pazartesi, anlaşamadığı burç ise Oğlak burcudur. En sevdiği çiçekler; zambak, nilüfer ve beyaz güldür. Aşırı hassas, takıntılı ve alıngan bir yapıya sahiptir. Sorumluluk sahibi olan Yengeç burçları, duygusal bir burçtur. Detaylara önem veren ve mükemmeliyetçi yapıda olan Yengeç burcu üyeleri; düşünceli, neşeli, anlayışlı, yardımsever ve iyi kalplidir. Alıngan ve hassas yapılarından dolayı kendisini üzen kişileri affetmezler ya da çok zor bağışlarlar. Yengeç burçları tartışmaktan hoşlanmaz, sabırlıdır, ailesi ve sevdiklerine çok düşkündür. Müziğe ve dine karşı konulara ilgilidir. Annesine ve ailesine çok düşkün olan Yengeç burcu erkekleri evlenmekte biraz zorlanırlar. Duygularını belli etmek istemezler. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olup, orta boylu yapıya sahiptirler. Beyaz tenli, kumral ve renkleri soluktur. Gözleri ela, mavi, yeşil olabilir. Güzel ve yakışıklı bir yüze sahiptirler. Kilo almaya müsait bir yapıları olsa da genellikle fit görünüme sahiptirler.

Aslan Burcu

Ateş grubunda olan Aslan burcu mensuplarının yönetici gezegeni Güneş’tir. Şanslı sayısı 1 ve 4 olup, en şanslı günü Pazar günüdür. En anlaşamadığı burç Kova, metali ise altındır. En sevdiği çiçekler; ayçiçeği, sarı krizantem ve kasımpatıdır. Lider ve yönetici özelliklerine sahip olan Aslan burçları, egosu yüksek, merhametli, vicdanlı, hassas ve sert görüntüsünün altında oldukça iyimser bir yapıya sahiptir. Organizasyon, yönetim ve idare işlerinde oldukça başarılıdırlar. İkna edici kabiliyete sahip olan Aslan burcunun neredeyse ikna edemeyeceği kimse yoktur. Güçlü yapılarının yanında mütevazı bir özelliğe sahiptir. Bu mütevazı duruşu suiistimal edildiğinde ise gerçek bir aslana dönüşürler. Hayır diyebilen yapıları ile istemedikleri ve mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmezler. Bu durum inat gibi görünse de davranış olarak oldukça mantıklıdır. Orta boylu ya da uzun boya sahiptirler. Kasları güçlü, buğday benizli, açık renk saçları kendine güvenli yürüyüşleri vardır. En dikkat çeken yeri ise saçları ve gözleridir. Bakışlarını yönelttikleri kişiyi adeta hipnoz eder ve dikkatini çekerek akıllarda kalır. Gururlu ve çalışkan yapıları ile kimseye zarar vermezler. Finans, yönetim, organizasyon, sanat ve daha birçok işte çalışabilir, her çalıştığı işi başarı ile yapar.

Başak Burcu

Toprak burcu olan, değişken yapıya sahip Başak burçları mesafeli ve soğuk yapısıyla dikkat çeker. Duruş itibari ile çok fazla kişi ile ilişki kurmayan Başak burcu üyeleri, iç dünyasında bambaşka kişilerdir. Yönetici gezegeni Merkür olup, şanslı sayısı 5, şanslı günü ise Çarşamba olarak bilinir. En sevdiği çiçekler; zambak, sarı menekşe, lavanta ve açelyadır. Yaşamlarının büyük bir bölümünü çalışmakla geçiren Başak burcu mensupları, detaycı ve bilgiye sürekli açtır. Pratik yapılarıyla birçok işi halledebilirler. Ayrıntılar arasında oldukça vakit geçirir ve bir konuda karar verirken yıllarca sabırla bekleyebilir. Bu huyları diğer burçlara mensup kişilerin sabrını zorlayabilir. Mükemmeliyetçi yapılarıyla hayır kelimesini en iyi kullanan burçlar arasındadır. Soğuk ve mesafeli görüntülerinin ardında oldukça sıcak yapıya sahiptirler. Mizahi yönleri gelişmiş Başak burçlarının, kelimelerle arası oldukça iyidir. Zarif bir yapıya sahip olup kadın ve erkek olarak ince, uzun fiziki yapıya sahiptir. Esmer ya da beyaz tenli olan Başak burçlarının saçları ise koyu ve uzundur. Bakışları etkileyici, soğuk görüntüsü karizmatiktir. Klasik ve sade kıyafetlerden hoşlanırlar. Bakımı, güzel olan şeyleri severler. Onlar için kaliteli karakter ve kişilik önceliklidir.

Terazi Burcu

Hava burcu, pozitif, enerjik, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, yönetici gezegeni Venüs’tür. En sevdiği çiçekler; sarıpapatya, krizantem, beyaz gül olup, pastel renklerden hoşlanırlar. Kararsız, çekici, etkili bir havası olan Terazi burçları, negatif enerjinizi anında ortadan kaldırmayı başarır. Mütevazı ve tebessüm eden mizacının altında ego gizlidir. Kolay olmayan bu burçların hayatına girmek için standardınızı yüksekte tutmalısınız. Yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, belirgin ve koyu renk gözlere sahiptirler.

Akrep Burcu

Su grubu, şanslı rakamı 9, şanslı günü Salı, anlaşamadığı burç ise Boğa’dır. Ateş çiçeği ve kırmızı çiçekleri severler. Bakışları duygularını aktarmakta en belirgin yerdir. Çalışkan, kendi dünyasında yaşayan, düşüncelerini belli etmeyen ve halinde sadelikten yana kişilerdir. Cinsellik onlar için önemli olup aksi halde hemen uzaklaşırlar. Hırslı, kıskanç, duygusal, cinsellik hormonları yüksek bir burçtur. Kurmuş oldukları cinsel yaşam bilinenden oldukça farklıdır. Karşı cinsin buna saygı göstermesini ve uyum sağlamasını beklerler. İş yaşamında başarılı, kendinden emin, tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir.

Yay Burcu

Ateş grubu, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün’dür. Şanslı rakamı 3, şanslı günü Perşembe, rengi ise turkuaz ve mordur. Yetenekli, felsefe konularında başarılı, geçmişten ders çıkaran bir yapıya sahiptir. Araştırmayı sever, yeni olan her şeyi keşfetmeye meraklıdır. Çekici, uzun boylu, ince yapılı, beyaz tenlidirler. Güvenli ve iyi bir bakışa sahiptir.

Oğlak Burcu

Toprak grubunda, yönetici gezegeni Satürn, şanslı sayısı 8, şanslı günü Cumartesi, anlaşamadığı burçlar yengeçtir. Çalışkan, güçlü yapıya sahip, insan ilişkilerinde mesafelidirler. Güvenilir, dürüst, cömert, geleneklere bağlı özelliklere sahiptirler. Genellikle ince yapıya sahip olup, orta boylu, siyah saçlı, belirgin çene yapısına sahiptirler.

Kova Burcu

Hava grubu, şanslı sayısı 4, şanslı günü Pazar, yönetici gezegeni Satürn ve Uranüs’tür. Anlaşamadığı burç ise Aslan’dır. Sabit düşünceli, akılcı, sezgi gücü yüksek burçlardır. Bildiğini okuyan, sabit fikirli ve inatçı yapıları ile zor bir burçtur. Mesafeli, yeniliklere açık ve özgürdür. Bu nedenle aile hayatı onlar için zordur. Orta ya da uzun boylu olabilir. Açık ten rengi, açık renk saçlara sahiptir. Yüz hatları güzel olup, ani çıkan ve iyileşen hastalıklara karşı hassastır.

Balık Burcu

Yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün olan Balık burçlarının şanslı rakamı 3, şanslı günü, Perşembe, şanslı taşı ise Ay taşıdır. Sabırlı, cömert, duygusal, hassas bir yapıya sahiptir. İç dünyalarında oldukça mutlu hayaller kurar. Kıskanç, sabırlı yapısının altında oldukça agresiftir. Kırılgan ancak oldukça güçlüdürler. Soluk benizli, kahverengi gözleri, koyu renk saçları, uzun ve narin yapısıyla oldukça dikkat çekicidir. Sağlıkla ilgili konularda oldukça hassas ve üşütmeye meyillidirler. Psikoloğa sıklıkla gidebilen, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptirler.

YÜKSELEN BURÇ TABLOSU NEDİR?

Yükselen burçları hesaplama ile ilgili etkili üç adet parametre bulunmaktadır. Bunlardan ilki doğum tarihidir. Yükselen burç bulmak için işe ilk olarak dış burcun tespiti ile başlanmaktadır. Bilindiği üzere burada esas önemli olan şey, ay ve gündür. Yılların, dış burç hesaplanması konusunda herhangi bir etkisi yoktur. Yükselen burç tayini yapıldığı sırada kullanılmakta olan ikinci parametre ve en önemlisi ise doğum saatidir. Yükselen burcunu bulabilmek için ilk olarak doğum saatinin net bir şekilde bilinmesi gerekmektedir, yükselen burcun öğrenilmesinde bu şart vardır. Ve maalesef bu parametrenin eksikliği sonucunda tespitin mümkün olamaması durumu meydana gelmektedir; çünkü yükselen burçlar, doğum sırasında doğu ufkunda yükselen burçtur. Yükselen burcu bulabilmek için kullanılmakta olan üçüncü parametre de doğum yeridir. Bu, çok da fazla dikkate alınmayan bir konudur fakat aslında gerçek bir yükselen burç tayini yalnızca ve yalnızca doğum yerinin de hesaba katılması ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu yüzden, saydığımız bu üç parametrenin de her biri yükselen burç için çok büyük bir öneme sahiptir. Peki ama yükselen burç tablosu nedir? Ne işe yarar.

Dış burcun tespit edilmesinin ardından, yükselen burç tablosunda görmekte olduğumuz doğum saati ile kesişen sütunda yazılı olan burçlar, yükselen burçlardır. Ancak bunun öncesinde yükselen burç tablosunun ne olduğunu bilmemiz gerekiyor; yükselen burç tablosu belli saat aralıkları ve ona denk gelen doğum tarihinin kesiştiği noktayı; yani doğduğunuz saat aralığı ile doğum tarihinizin kesiştiği noktada yer alan yükselen burcunuzu size gösteren bir tablodur. Tablonun sol tarafında doğduğunuz saat aralığına göre yukarıda yer alan doğum tarihinin kesiştiği noktada yazan burç, yükselen burcunu belirtmektedir. Her bir burcun son ve ilk günlerinde doğan kişilerin öz burcu doğum yılına göre de değişiklik gösterebilmektedir.

YÜKSELEN BURÇ TABLOSU NE İŞE YARAR

Yükselen burç tablosu, size yükselen burcunuzu bulmanız konusunda yardımcı olan bir tablodur. Tabloların genelinde; sol sütunda tarih aralıkları ve üst sütunda da burçlar yerlerini almaktadır. Doğduğunuz tarihi ve saati tablodan bulup kesiştikleri noktanın hangi burca işaret ettiğini rahatlıkla görmenizi sağlar ve bu sayede de yükselen burcunuzu öğrenmiş olursunuz. Ancak belirtmekte fayda var ki, bu tablolar her zaman doğruyu ve net bilgiyi işaret etmemektedirler. Kesin sonuçları yalnızca kişisel haritanızın hesaplanması ile bulabilmeniz mümkün olabilir. Peki ama yükselen burç nedir? Önemi nedir?

Pek çok insan güneş burcunun ne olduğunu bilmektedir. Koç, Terazi, Balık vs. gibi, insanlar hangi burca mensup oldukları hakkında mutlaka fikir sahibidirler. Doğduğumuz esnada güneş hangi takım yıldızı içerisinde ilerliyor ise işte o insanların güneş burcu olarak belirlenmektedir. Fakat sıra yükselen burçlara geldiği zaman durum biraz daha farklı bir duruma dönüşüyor. Kişi doğduğu sırada doğu ufkunda yükselmekte olan burca, bir başka astrolojik terim olan yükselen burç diyoruz. Yükselen burcun hesaplanması için doğum saatini ve doğum yerini biliyor olmak çok büyük bir öneme sahiptir. Zira yükselen burcunuzu ancak bunlar sayesinde hesaplayabilir ve hangi burca mensup olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Peki yükselen burç ne işe yarar? Yükselen burcunuz sizin sosyal maskenizdir aslında. İlk tanışmalarınızda insanlar güneş burcunuzu değil de yükselen burcunuzu algılamaktadırlar. Fakat sizi tanıdıkça, sizin hakkınızda daha fazla şey öğrendikçe güneş burcunuzu da hissetmeye başlamaktadırlar. Kısaca özetlemek gerekirse ilk izlenimi her zaman yükselen burcu vermektedir. Ve tamamen olmasa bile fiziki görünüm üzerinde de ciddi bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle yüz hatları, surat şekilleri üzerinde fazlasıyla etkili olduğunu gözlemleyebiliriz.

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Siz doğduğunuz anda ufuk çizgisinden yükselmekte olan burca teknik olarak yükselen burç ismi verilmektedir. Yükselen burcunuz, kişiliğiniz açısından en az kendi dahil olduğunuz burcunuz kadar büyük bir önem arz etmektedir. Yükselen burç ortalama bir şekilde 2 saatte bir değişim gösterdiğinden dolayı hesaplamada hata olmaması açısından, mutlaka ama mutlaka doğum saatinin doğru bilinmesi gerekmektedir. Peki ama yükselen burç hesaplama işlemi nasıl yapılmaktadır? Yükselen burç neye göre hesaplanmaktadır?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, yükselen burç, kişi doğduğu esnada ufuk çizgisinden yükselmekte olan burçtur ve kişi doğduğu sırada yükselen bu takım yıldıza verilmiş olan astrolojik teknik bir terim olarak bilinmektedir. Yükselen burcunuz, görünüşü ve sizin kendinizi nasıl, ne şekilde gördüğünüzü temsil etmekte olan bir burçtur. Yükselen burcunuzu hesaplamak için ilk bilmeniz gereken şey doğum saatiniz olmalıdır. Dahil olduğunuz burcun aksine yalnızca doğum tarihi yeterli değildir. Ortalama 2 saatte bir değişim göstermekte olduğu için, yükselen burcu hesaplarken doğum saati büyük bir önem taşımaktadır. Yani eğer elinizde net bir doğum saatiniz yoksa, bu bilgiye sahip değilseniz yükselen burcunuzu ne yazık ki hesaplayamazsınız.

12 bölüme ayrılmış olan bir burç haritası üzerinde yükselen burç 1. bölümde yer almaktadır. Gün, saat ve dakika şeklinde doğdunuz an, yükselen burcunuz hakkında bilgiler sunmaktadır. Hatta doğum yeriniz de yükselen burcunuz üzerinde etkili bir rol oynamaktadır. Örneğin İstanbul ve İzmir’de aynı anda doğmuş olan bebeklerin burç dereceleri birbirinden farklı bir şekilde oluşmaktadır. Bunun nedeni de güneş ve dünya arasındaki açıdan kaynaklanmaktadır. İşte bütün bu nedenlerden dolayı doğum anınızı eksiksiz bir şekilde bilmek, yükselen burç hesaplaması sırasında ciddi bir önem taşır.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.