1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 4 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları! Verilen Mesajlara Dikkat
4 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları! Verilen Mesajlara Dikkat

4 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları! Verilen Mesajlara Dikkat

4 Şubat günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 4 şubat burç yorumları mesajlarına dikkat, Günlük burçlar ne mesajı veriyor? Günlük burçlar hakkında merak edilenler haber detayında...

A+A-

Burçlar Nedir?

Astroloji alanında gökyüzünde bulunan 12 takımyıldızına verilen isim burç olarak ifade edilmektedir. Tarihi geçmişi uzun dönemleri kapsayan burçların her biri farklı konumlarda hareket eder. Bu dizilim ise bazı oluşumları, insanlar üzerinde yarattığı etkiyi ve burçlara olan yeni oluşumları simgeler.

4 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu paraya herkesin ihtiyacı olduğu gerçeğiyle yüzleşeceksin. Her soruna sıra dışı çözümler bulan bir insan olarak bu konuya da bir çözüm getirmen mümkün gözüküyor. Bütün elemanların maaşlarında indirim yaparak eşit paylaşılmasına herkesi ikna edebilirsen kimse işten çıkmak zorunda kalmayacak. Bu ara hayatınızda birçok şey yolunda gitsin diye can atıyorsunuz. Fakat daha çok odaklanmanız gereken anlar gelecek. Biraz daha sabır ve odak…

4 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatında alacağın radikal değişiklikleri simgeler. Kariyer hayatının bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu, daha rahat bir nefes alabilmek adına kollarını şöyle bir geriye esnetip artık huzurla bir sonraki nefesini düşünmen için bir iş değişikliği düşünüyor olabilir ve daha iyi bir maaş için farklı birçok projeleri değerlendirmeyi isteyebilirsin. Fakat her projeye aynı anda müdahil olamazsın. Senden beklenen hepsine dahil olmak değil hangisini tam yaptığın olacaktır

4 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu seçimlerini biraz daha yatkın olduğun konudaki projen yönünde yaparsan senin için daha iyi bir mevki ve daha iyi bir maaşın önünün açılması artık an meselesi haline gelecek. Fakat maaş konusunda daha rahat nefes alabileceğin görev ve sorumluluklarının ciddiyetinin arttığı bir konuma yükselme durumun var. Bu konumda sana oldukça büyük iş düşecek ve senden beklentiler çok olacak. Stres altında geçecek olan günlere hazırlıklı olmanı tavsiye ediyorum. Bir yanardağın üzerinde lavların aktığını görüyorum.

4 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu iş yerinde liderlik eden aslan ya da koç kadını birisinden bir fikir alabilir ya da tam aksi yönde aranda bir sürtüşme yaşıyor olup fikir ayrılığına düşebilir hatta bu kadından dolayı işini değiştirme durumlarını bile düşünebilirsin. Attığın her adıma biraz daha dikkat edip iş yerinde fevri davranışlarından uzak durup, olaylara daha ılımlı fakat kendini ezdirmeyen bir tutum sergilersen kazanan sen olacaksın.

4 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu isteklerini yaptığın takdirde hatırı sayılır derecede bir miktarın sene teklif edileceğini de söylemek mümkün. Hanene destek olman hanene katkı sağlayan kişiyi memnun ederken biraz da rahatsız edecek gibi duruyor. Maddi anlamda rahatlayacaksın fakat kafan çok bunalacağı için huzursuz birkaç hafta geçirebilirsin. Bu ara ağzından çıkacak cümlelere dikkat ettiğin sürece haklı çıkma ihtimalin çok yüksek ve bu olaylar üst mevkilerin gözünden kaçmayabilir. Senin tarafını tutmaları adına sakinliğini koruman önemli.

4 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu hayatında belli bir noktaya gelmiş ve orada kalmışsın. Daha öteye gidememek senin için adeta ızdırap. Kendinin bir işe yaramadığını düşünüyor ve yanılıyorsun. Hanende çok yetenekli olduğunu ve maharetinle herkesi büyülediğini söylemek mümkün. Fakat maddi kazançlar sağlamayan bu durumlar seni oldukça rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığını belli etmeye çalışıyor ama açıkça dile getirmeye çekiniyor gibisin. Dile getirmeye çekindiğin bu durumu anlattığın andan itibaren bazı pratik çözümler bulabileceğin söz konusu.

4 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu istediğin çözümler sayesinde hem kendini daha işe yarar hissedecek hem de maddi olarak bir şeyler istemeye artık çekinmeyeceksin. Aslında senin bağımsız olacağını değil de bir himaye altına gireceğini gösteriyor. Sanırım hanende bulunan birisinin kendine ait bir işi var. Sen de bu işte o kişiye destek olmaya başlayabilirsin. Yapacağın bu işi genellikle evden yürüteceksin.

4 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kişisel olarak maddi kazanç sağlamasan bile eve girecek olan paraya destek olduğun için kendini oldukça rahat hissedeceksin. Yıllardır belirli sınırlar içinde yaşamak seni bunaltmış. Evinden işler yapmak sene göre, rakamlarla da aranın iyi olduğunu görüyorum. Bir hesap kitap işine girecek olabilirsin. Bu konuda başlarda yavaş olduğunu düşünsen bile zamanla pratik ve hızlı olacaksın. Çevrenin de takdirini alacak bu davranışın hanendeki kişiye de kolaylık sağlayacak ve onu da memnun edeceksin.

4 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sıkıntılı, zorlu geçen bir dönemin üzerine bir anda rahata kavuşacağını gösteriyor. Nihayet hedefine ulaşıyorsun. Tahmin ettiğinden çok daha iyi bir işe girme ihtimalin var. Beklemediğin bir anda maddi mutluluğu bulacaksın. Ve bu iş öyle sessiz sedasız da gelmeyecek. Sanki bu oyunda başrol oyuncusu senmişsin gibi bir mevkide oldukça coşkuyla karşılanıyorsun. Saygı görebileceğin ve daha önceleri imrenmiş olduğun bir işe kabul olduğun söz konusu.

4 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara çalışmıyor olman söz konusu olabilir ve bundan dolayı oldukça düşüncelisin ve kendinin birçok insanın gerisinde kaldığını düşünüyorsun. Evine maddi anlamda destekte bulunmak fakat evinden de uzak kalmamak istiyorsun. Böyle seçeneklerin olduğu için de uzun bir süredir evinde oturuyor olduğunu gördüm. Ancak kısa süre içerisinde olumlu sonuçlanacak bir dönüş alman inanın hiç işten bile değil. Bir yakınının olumlu haberi vermesi an meselesi. Bu haber seni yeni ve çok farklı bir yola götürecek

4 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu yakın çevrenle küçük bir kutlama yapabilirsin. Bu kutlama yemeğine gelecek olan kişilerin içlerinde gözünü sene dikmiş seni kıskanan akrabaların var, senin daima evinle alakalı olmana alışmış olan bu insanların söylediklerini ciddiye almaman gerekiyor. Ciddiye aldığın takdirde yanlış kararlar alacağını ve tekrar evine bağlı bir yaşam süreceğini görüyorum. Senin için evde olmak çok şikayet edilebilir bir durum değil fakat hanene maddi kazanç sağlamaktan da keyif alıyorsun.

4 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu bir iş var ve işin sene göre olduğuna eminsin ve hiç hata yapma fırsatı tanımıyorsun kendine. Bazen herkesin küçük hatalar yapabileceğini ve bunların da telafisi olduğunu unutmaman gerekiyor. Aksi takdirde en ufak hatanda üzülerek günlerini derin düşüncelerle geçireceksin. Kendini üzdüğün zaman bunu haneye de yansıtacağını böylelikle hanendekilerin çalışmana karşı çıkacaklarını söylemek mümkün.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.