1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. 2021’de Para Kazandıracak Sektörler Nelerdir?
2021’de Para Kazandıracak Sektörler Nelerdir?

2021’de Para Kazandıracak Sektörler Nelerdir?

2021’de Para Kazandıracak Sektörler Nelerdir? Hangi sektör kazanç getirecek? Kazandıran sektörler hangileridir? Bu ve ya bunun gibi sualler varsa aklınızda ve "2021’de para kazandıracak sektörler" ile ilgili derlediğimiz haberi inceleyebilirsiniz...

A+A-

KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN E-TİCARET DAĞITIM PLATFORMU

ABD, 2016'dan bu yana özellikle e-ticarette yaklaşık 450 milyar dolarlık bir büyüme yaşadı. İstatistikler iyimser görünse de, Amazon hâlâ küçük işletmelerin bu sektörden "pastadan bir parça" almasını zorlaştıran devasa bir şirket. Bununla birlikte, küçük işletmeler nakliye hizmetleri sağlayarak, ürünleri depolayarak ve dağıtarak rekabet edebilir ve başarılı olabilir. Uzun vadede, küçük işletmelerin çevrimiçi satışları kendi başlarına yönetebilecekleri tahmin edilmektedir. Görünüşe göre, daha küçük distribütörlerin sayısı artıyor ve son pazardan önemli ölçüde ilgi görüyor, bu da onu 2021'de sahip olmayı çekici hale getiriyor.

ULUSLARARASI TİCARET DANIŞMANLIĞI FİRMASI...

Bazıları aynı fikirde olabilir (veya katılmayabilir), ancak Trump dönemi, küresel ekonomiler söz konusu olduğunda önemli değişikliklerin yolunu açtı. Yurt dışında mal dağıtımını genişletmeyi planlayan işletmeler için, Uluslararası ticaretteki bilgi birikiminizden yararlanmanız gerekebilir. Uluslararası Ticaret danışmanlık şirketi işleten şirketler, işletmelerin Çin ve ABD arasında yaşanan ticaret savaşının ortasında gelişmesine yardımcı olabilir. İşletmeler, mevcut düzenlemelerde ve tarifelerde daha fazla değişiklik yapılmasını gerektiren sürekli değişen ekonomik değişimlerle küresel ticaret için danışmanlık arayacaklardır.

KİŞİSEL SİBER GÜVENLİK YAZILIMI...

Her yıl, siber güvenlik saldırıları yavaşlamadı ve aslında giderek tehdit edici hale geliyor. Bir başka Facebook ihlalinden elde edilen bilgilere göre, yaklaşık 50 milyon kişisel profil başka bir saldırıya maruz kaldı. Pratikte akıllı telefonu olan herkes bu tür siber güvenlik tehdidine karşı hassastır. İnternet'e girdiğimizde tamamen güvende olup olmadığımızı bilmenin mümkün olmadığı anlaşılıyor.

Bununla birlikte, insanların siber güvenlik vaat eden yazılıma çekileceğine hiç şüphe yok. İç huzurları için küçük bir prim ödemeye istekli olacaklardır.

DRONE DESTEKLİ GÜVENLİK...

2002'de dronların piyasaya sürülmesinden bu yana, bu makineler, çiftçilik, gıda dağıtımları ve güvenlik amaçları dahil olmak üzere çeşitli kullanımlarla daha sofistike yeniliklere dönüştü. Dronlar, termal ve HD özelliklerle kurulmuş daha geniş alanlar için (genellikle genellikle erişilemeyen noktalar için) gözetim sağlar. Ayrıca, insan hayatını tehdit ve zararlardan korumak için daha güvenli bir seçenek sunar.

Çin, küresel drone gelişimine liderlik ediyor olsa da, ABD (Impossible Aerospace) bu başarıyı aşmayı planlıyor. Bir güvenlik drone şirketi kurmak için yalnızca nispeten küçük bir sermayeye ihtiyacınız olacak. Termal, gürültüsüz ve HD yetenekleri gibi özel özellikler, bazı temel bileşenlerdir. Tasarruflu bir müşteri iseniz, bu özel dronu yaklaşık 1.500 dolara yaratabilirsiniz.

Yönetici
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.