1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. 17. Bölümde Kırmızı Oda Dizisine 2 Yeni Oyuncu Katılıyor
17. Bölümde Kırmızı Oda Dizisine 2 Yeni Oyuncu Katılıyor

17. Bölümde Kırmızı Oda Dizisine 2 Yeni Oyuncu Katılıyor

Sezonun başında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden beri her hafta reytingler de büyük başarı gösteren Kırmızı Oda dizisi, başarılı senaryosu ve ekibi sayesinde izleyici tarafından da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

A+A-

Sezonun başında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden beri her hafta reytingler de büyük başarı gösteren Kırmızı Oda dizisi, başarılı senaryosu ve ekibi sayesinde izleyici tarafından da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu adlı ünlü psikologun kendi danışanlarından derlediği hikâyelerin birleşiminden oluşan kitaplar, Kırmızı Oda ve birçok farklı diziye de hikâye konusunda ışık tutuyor.

Senaristler dizilerin temeline Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarını alarak, kurguyu ve olay örgüsünü bu kitaplara göre tasarlıyor. Geçek hayat hikâyelerinden uyarlanan diziler, izleyicileri de bu nedenle normalden daha çok etkiliyor. Başrolü olan Binnur Kaya, klinik sahibi başarılı bir doktora hayat veriyor. Binnur Kaya ile birlikte klinikte çalışan doktorlara Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral hayat veriyor.

Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran 'Kırmızı Oda' Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Kemik kadro dışında Kırmızı Oda dizisine sıkça hasta rolünde ya da hasta yakını rolünde oyuncular dâhil olmaya devam ediyor. En son yayınlanan bölümler de eski oyuncular tedavilerini tamamlayıp ayrılınca, kadroya Boncuk rolünü canlandırması için Burcu Biricik dâhil olmuştu.

25 Aralık’ta yayınlanan bölüm ile birlikte ise kadroya konuk oyuncu olarak Aslıhan Gürbüz dâhil olacak. Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz’ü birçok dizi de başarılı oyunculuğu ile tanımış olsak da, en popüler dizisi olan Ufak Tefek Cinayetler ile adından daha çok bahsettirmişti.

Kırmızı Oda kadrosuna dâhil olan oyuncu bu dizi de Kumru adlı bir hastayı canlandıracak. Kumru aslında temel de ailesi ile mutlu bir hayat süren, psikolojik sorunları olmayan bir kadın. Fakat bir gün Kumru ve ailesi bir büfeye gider bu sırada bir kriz geçirir. Geçirdiği krizin ardından eline bir bıçak alır ve bir adama saldırır. Bu günden sonra Kumru’nun hayatı alt üst olur.

Kırmızı Oda Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

TV 8 bünyesinde yayın yapan dizi hafta içi, Cuma günleri saat 20.00’da izleyici ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümünden önce kanal da geçen hafta oynayan bölümün özeti veriliyor.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.