1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 1 Şubat 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumları
1 Şubat 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

1 Şubat 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

1 Şubat günlük burç yorumları. Günlük burç yorumlarınız sizlere bugün ne mesaj veriyor? 1 Şubat günlük burç yorumları hakkında merak edilenler. Sizler için günlük burç yorumları derleyerek haber detaya ekledik.

A+A-

Burçlar Nedir?

Astroloji alanında gökyüzünde bulunan 12 takımyıldızına verilen isim burç olarak ifade edilmektedir. Tarihi geçmişi uzun dönemleri kapsayan burçların her biri farklı konumlarda hareket eder. Bu dizilim ise bazı oluşumları, insanlar üzerinde yarattığı etkiyi ve burçlara olan yeni oluşumları simgeler.

1 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu işyerinde üst bir mevkide olduğunu söylemek mümkün. Kafanda oldukça fazla yoğunluk var ve kimi zaman işlerin üstesinden nasıl geleceğini bilemiyorsun. Hiçbir müşteriyi kaçırmak istemiyor ama hepsine de yetişemiyorsun. Senin planlı çalışan bir insan olduğun ortada. Fakat bütün çalışanları bütün kişilere dağıtmak yerine gruplara bölmeyi deneyebilirsin.

1 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu gruplar arasında müşterileri dağıtırsan tek müşteriye odaklı olduğundan gruplar işlere daha düzgün yoğunlaşabileceklerdir. Bu yapacağın dağılım karşısında üstünüzden olumlu dönüşler alacaksın. Müşteriler daha fazla ilgi gördüklerini ve durumdan oldukça memnun olduklarını iletecekler.

1 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu oldukça edebi bir kişiliksin. Sürekli evde olduğunu görüyorum aynı zamanda. Aynı anda hem ev işlerini yürütüyor hem de bir şeyler karalıyorsun. Yakın bir dostun bu karaladığın notları bir kitap haline getirme gibi bir fikir sunacak sene. Başta sıcak yaklaşmayacağın bu konuya maddi ihtiyaçlardan dolayı olumlu yanıt vereceksin. Fakat hanendeki kişilerin ve çevrendeki kişilerin bu notlara karşı tepkisi özgüvenini yerine getirecek.

1 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu samanla daha rahat yazılar paylaşabilen bir insan haline geleceksin. Senin eve bulunacağın maddi yardımlardan oldukça memnun olacağını gösteriyor. Hanene sağladığın bu katkıyla birlikte daha kolay bir biçimde istediklerini elde edebileceksin. Maddi olarak hanede aslında sıkıntıda olduğunu görüyorum ama bu senden gizlenmiş. Kazanacağın parayla birlikte bu gerçeği öğrenecek ve evin geçimine hatırı sayılır destekte bulunacaksın.

1 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu zamanla yazacağın konular hakkında çok düşünmeden kendi yaşamını anlatmaya başlayacak ve bunun insanların dikkatini çektiğin fark edeceksin. Evden yürütebildiğin bu iş sayesinde evdeki sorumluluklarını rahatça yerine getirebilecek, senden beklenilen her şeyi yapabileceksin. İleriki zamanlarda evdeki sorumluluğu paylaşmak isteyebilir bunu ise haneye yapmış olduğun maddi desteklerden dolayı rahatça dile getirebilirsin. Alacağın tepkinin çok hoşuna gitmeyeceğini hatırlatmakta fayda var.

1 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu evde oturmaktan çok sıkıldığın ve değişik aktiviteler aradığın çıkmış. Senin eğitim aldığın ya da hanenden birisinin eğitim aldığı bir bina olabilir. Bu binaya yakın zamanda çok girip çıktığını görüyorum. Belirli sorumluluklar alacağını gördüm, bu sorumluluklar sene oldukça keyif verecek ve hanendeki kişiyle daha samimi olmanı sağlayacak. Bu gelen samimiyet ile bu kişiyle birbirine olan sevginin de düzenli bir biçimde arttığına şahit olacaksın.

1 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu üstlenmiş olduğun bu görevde 20-30 kişiyle birden ilgilenmen gerekebilir. Zaman zaman seni bunalttığını ve yorduğunu düşündüğün bu işi bırakmaya hiç niyetin olmayacak. Dönemsel olarak üstlendiğin bu göreve her sene sahip olmak isteyeceksin. Eline düzenli bir şekilde para yatacağını gösteriyor. Ben bunu aldığın kişisel görev karşılığında her ay düzenli miktarda eline para geçeceğine yoruyorum. Bu gelecek olan paranın elinde çok durmadığını görüyorum.

1 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu ödeme yapman gereken birçok yer olduğunu fark ettim. Kısa süre içerisinde bu girişimin sayesinde borçlarından kurtulacak ve rahat bir nefes alacaksın. Borçlarından kurtulduktan sonra bir tatile gitme isteğin doğacak fakat buna engel olan görevlerin var. Bir anlığına olsun bırakmayı düşüneceksin görevini fakat sonrasında vazgeçeceksin. Seni çok sevecek ve saygı göreceğin bir ortama gireceğini görüyorum. Girdiğin bu ortamda senin dediklerinin her kelimesini oldukça ciddiye alacak insanlar olacak, önümüzdeki süreçte yanlış anlaşılmalara karşın cümlelerine dikkat etmen gerekiyor olabilir.

1 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu senin baskın olma isteğini simgeliyor. Sürekli evde duran bir insansın ve yaptığın aktivitelerde de başka evlere fazla girip çıktığını görüyorum. Diğer girdiğin evlerde değişik mesleklere mensup insanlar olduğunu söyleyebilirim. Kendini sürekli insanlarla kıyaslıyor ve bu kıyastan ne yapıp edip mutlu olarak sıyrılmayı başarıyorsun.

1 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu maddi olarak gelirinin bir kişiye bağlı olduğunu görüyorum ve bu kişinin ortalama gelire sahip bir insan olduğunu söylemek mümkün. Elinde olanın fazlasını isteyerek hem bu kişiyi hem de kendini düşünüyorsun. Eskiden resim konusunda yetenekli olmana rağmen bırakmışsın. Artık bazı hobiler edinmen gerektiğini düşündüğün anlarda tekrar resim çizmeye başlayacaksın.

1 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu işi yeteri kadar önemsersen maddi olarak bağımlı olduğun kişiden daha fazla gelirinin olacağını söyleyebilirim. Gün boyu evde oturarak kahve ve çayını içerek yapacağın bu işte oldukça iyi bir kariyer edineceksin. Belki ileriki yıllarda kendi sergini bile açabilirsin. Bu konuda kendine güveninin oldukça yüksek olduğunu görüyorum.

1 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu özgüven daha hızlı adımlar atmana ve daha hızlı ilerlemene sebep olacak. Gelecek olduğun konumda insanlara üstten bakmayı seviyor olacaksın ve birçok kişinin seni kıskanacağı bir işe sahip olacaksın. İnsanlara daha mütevazı yaklaştığın takdirde birçok dostunun olacağını ve bu kişilerin seni girişeceğin işte destekleyeceğini bilmelisin.

BURÇ ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Koç Burcu

Ateş grubunda yer alan Koç Burcu değişken yapıya sahip, yönetici gezegeni Mars, rengi ise ateş kırmızısı ve narçiçeğidir. Uğurlu taşları arasında pırlanta, yakut, demir ve ametist taşı yer alır. Koç burcunun şanslı sayısı 9, şanslı günü Salı, metali ise demirdir. Zıt burcu Terazi, sevdiği çiçekler ise hanımeli, lale, sardunya ve gelinciktir. 12 Burç kuşağı arasında ilk burç Koç burcudur. Enerjik yapısıyla tanınan Koç burcu üyeleri, egosu yüksek bir burçtur. Heyecanlı ve dinamik yapıları en belirgin özellikleri arasındadır. Sabırsız, bencil yapıda olan Koç burcu üyeleri genellikle başlamış oldukları işlerin sonucu beklemezler. Kıskanç, olaylara karşı abartılı yaklaşımları ise zaman zaman olumsuz bir özellik haline gelir. Fiziksel olarak yüz çehresi uzun, kol ve bacak yapıları güçlüdür. Spor yapmayı seven, diş bakımına özen gösteren bakımlı bir özelliğe sahiptir.

Boğa Burcu

Toprak grubuna mensup, sabit fikirli ve negatif düşünceye sahip olan Boğa burcu mensuplarının yönetici gezegeni Venüs olarak bilinir. Uğurlu taşı elmas, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, zıt burcu ise Akrep burcudur. En sevdiği renkler; ateş pembesi, eflatun ve açık mavidir. Boğa burcunun çiçekleri ise pembe gül, menekşe, şebboy ve pembe karanfildir. Sabit fikirli yapıları en belirgin özellikleri olup, yardımsever yapılarının arkasında istemedikleri durumlarda bu yardımlarını dile getirerek kırıcı olabilirler. Nefret ve intikam duygularının gelişmiş olduğu Boğa burçları yıllar boyu intikamlarını sürdürebilir. Oldukça sabırlı bir yapıya sahiptirler. Maddi olarak eli sıkı olarak tabir edilebilir. Bu nedenle Boğa burçları genç yaşta mal mülk sahibi olabilirler. Genellikle esmer, saçları gür, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Elleri ve bilekleri kuvvetli olan bu kişiler el sanatlarında oldukça başarıdırlar.

İkizler Burcu

Hava grubunda olan İkizler burcu üyeleri, pozitif bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda değişken ruh haline sahip olup, yönetici gezegeni Merkür, uğurlu taşı akiktir. En sevdiği renkler; gri, siyah, mavi ve sarıdır. Şanslı sayısı 5 rakamı, şanslı günü Çarşamba, metali ise cıvadır. Çiçekleri; açelya, mimoza, lavanta ve çiğdemdir. Anlaşamadığı burç Yay burcudur. Hızlı ve atik yapıları ile birden fazla işi birlikte yapabilirler. Değişkenlikleri her ortama ayak uydurmalarına en büyük destektir. Birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilir, insanlarda anlaşılamaz bir etki bırakabilir. Bilgileri olmayan konularda bilmediklerini belli etmezler. Zeki, akıllı ve bu yönüyle oldukça etkileyici bir yapıya sahiptirler. Oldukça tutumlu olan Yay burçları, başkasının parasına karşı tutumlu değildir. Uzun boylu, kumral ve zarif bir fiziki özelliğe sahiptirler. Keskin gözlere sahiptirler.

Yengeç Burcu

Su grubuna sahip olan Yengeç burçlarının negatif bir özelliğe sahip olması olumsuz özellikleri arasındadır. Yönetici gezegeni Ay, şanslı sayısı 2, uğurlu taşı incidir. En sevdiği renkler; gümüş, eflatun ve gridir. Şanslı günü Pazartesi, anlaşamadığı burç ise Oğlak burcudur. En sevdiği çiçekler; zambak, nilüfer ve beyaz güldür. Aşırı hassas, takıntılı ve alıngan bir yapıya sahiptir. Sorumluluk sahibi olan Yengeç burçları, duygusal bir burçtur. Detaylara önem veren ve mükemmeliyetçi yapıda olan Yengeç burcu üyeleri; düşünceli, neşeli, anlayışlı, yardımsever ve iyi kalplidir. Alıngan ve hassas yapılarından dolayı kendisini üzen kişileri affetmezler ya da çok zor bağışlarlar. Yengeç burçları tartışmaktan hoşlanmaz, sabırlıdır, ailesi ve sevdiklerine çok düşkündür. Müziğe ve dine karşı konulara ilgilidir. Annesine ve ailesine çok düşkün olan Yengeç burcu erkekleri evlenmekte biraz zorlanırlar. Duygularını belli etmek istemezler. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olup, orta boylu yapıya sahiptirler. Beyaz tenli, kumral ve renkleri soluktur. Gözleri ela, mavi, yeşil olabilir. Güzel ve yakışıklı bir yüze sahiptirler. Kilo almaya müsait bir yapıları olsa da genellikle fit görünüme sahiptirler.

Aslan Burcu

Ateş grubunda olan Aslan burcu mensuplarının yönetici gezegeni Güneş’tir. Şanslı sayısı 1 ve 4 olup, en şanslı günü Pazar günüdür. En anlaşamadığı burç Kova, metali ise altındır. En sevdiği çiçekler; ayçiçeği, sarı krizantem ve kasımpatıdır. Lider ve yönetici özelliklerine sahip olan Aslan burçları, egosu yüksek, merhametli, vicdanlı, hassas ve sert görüntüsünün altında oldukça iyimser bir yapıya sahiptir. Organizasyon, yönetim ve idare işlerinde oldukça başarılıdırlar. İkna edici kabiliyete sahip olan Aslan burcunun neredeyse ikna edemeyeceği kimse yoktur. Güçlü yapılarının yanında mütevazı bir özelliğe sahiptir. Bu mütevazı duruşu suiistimal edildiğinde ise gerçek bir aslana dönüşürler. Hayır diyebilen yapıları ile istemedikleri ve mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmezler. Bu durum inat gibi görünse de davranış olarak oldukça mantıklıdır. Orta boylu ya da uzun boya sahiptirler. Kasları güçlü, buğday benizli, açık renk saçları kendine güvenli yürüyüşleri vardır. En dikkat çeken yeri ise saçları ve gözleridir. Bakışlarını yönelttikleri kişiyi adeta hipnoz eder ve dikkatini çekerek akıllarda kalır. Gururlu ve çalışkan yapıları ile kimseye zarar vermezler. Finans, yönetim, organizasyon, sanat ve daha birçok işte çalışabilir, her çalıştığı işi başarı ile yapar.

Başak Burcu

Toprak burcu olan, değişken yapıya sahip Başak burçları mesafeli ve soğuk yapısıyla dikkat çeker. Duruş itibari ile çok fazla kişi ile ilişki kurmayan Başak burcu üyeleri, iç dünyasında bambaşka kişilerdir. Yönetici gezegeni Merkür olup, şanslı sayısı 5, şanslı günü ise Çarşamba olarak bilinir. En sevdiği çiçekler; zambak, sarı menekşe, lavanta ve açelyadır. Yaşamlarının büyük bir bölümünü çalışmakla geçiren Başak burcu mensupları, detaycı ve bilgiye sürekli açtır. Pratik yapılarıyla birçok işi halledebilirler. Ayrıntılar arasında oldukça vakit geçirir ve bir konuda karar verirken yıllarca sabırla bekleyebilir. Bu huyları diğer burçlara mensup kişilerin sabrını zorlayabilir. Mükemmeliyetçi yapılarıyla hayır kelimesini en iyi kullanan burçlar arasındadır. Soğuk ve mesafeli görüntülerinin ardında oldukça sıcak yapıya sahiptirler. Mizahi yönleri gelişmiş Başak burçlarının, kelimelerle arası oldukça iyidir. Zarif bir yapıya sahip olup kadın ve erkek olarak ince, uzun fiziki yapıya sahiptir. Esmer ya da beyaz tenli olan Başak burçlarının saçları ise koyu ve uzundur. Bakışları etkileyici, soğuk görüntüsü karizmatiktir. Klasik ve sade kıyafetlerden hoşlanırlar. Bakımı, güzel olan şeyleri severler. Onlar için kaliteli karakter ve kişilik önceliklidir.

Terazi Burcu

Hava burcu, pozitif, enerjik, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, yönetici gezegeni Venüs’tür. En sevdiği çiçekler; sarıpapatya, krizantem, beyaz gül olup, pastel renklerden hoşlanırlar. Kararsız, çekici, etkili bir havası olan Terazi burçları, negatif enerjinizi anında ortadan kaldırmayı başarır. Mütevazı ve tebessüm eden mizacının altında ego gizlidir. Kolay olmayan bu burçların hayatına girmek için standardınızı yüksekte tutmalısınız. Yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, belirgin ve koyu renk gözlere sahiptirler.

Akrep Burcu

Su grubu, şanslı rakamı 9, şanslı günü Salı, anlaşamadığı burç ise Boğa’dır. Ateş çiçeği ve kırmızı çiçekleri severler. Bakışları duygularını aktarmakta en belirgin yerdir. Çalışkan, kendi dünyasında yaşayan, düşüncelerini belli etmeyen ve halinde sadelikten yana kişilerdir. Cinsellik onlar için önemli olup aksi halde hemen uzaklaşırlar. Hırslı, kıskanç, duygusal, cinsellik hormonları yüksek bir burçtur. Kurmuş oldukları cinsel yaşam bilinenden oldukça farklıdır. Karşı cinsin buna saygı göstermesini ve uyum sağlamasını beklerler. İş yaşamında başarılı, kendinden emin, tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir.

Yay Burcu

Ateş grubu, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün’dür. Şanslı rakamı 3, şanslı günü Perşembe, rengi ise turkuaz ve mordur. Yetenekli, felsefe konularında başarılı, geçmişten ders çıkaran bir yapıya sahiptir. Araştırmayı sever, yeni olan her şeyi keşfetmeye meraklıdır. Çekici, uzun boylu, ince yapılı, beyaz tenlidirler. Güvenli ve iyi bir bakışa sahiptir.

Oğlak Burcu

Toprak grubunda, yönetici gezegeni Satürn, şanslı sayısı 8, şanslı günü Cumartesi, anlaşamadığı burçlar yengeçtir. Çalışkan, güçlü yapıya sahip, insan ilişkilerinde mesafelidirler. Güvenilir, dürüst, cömert, geleneklere bağlı özelliklere sahiptirler. Genellikle ince yapıya sahip olup, orta boylu, siyah saçlı, belirgin çene yapısına sahiptirler.

Kova Burcu

Hava grubu, şanslı sayısı 4, şanslı günü Pazar, yönetici gezegeni Satürn ve Uranüs’tür. Anlaşamadığı burç ise Aslan’dır. Sabit düşünceli, akılcı, sezgi gücü yüksek burçlardır. Bildiğini okuyan, sabit fikirli ve inatçı yapıları ile zor bir burçtur. Mesafeli, yeniliklere açık ve özgürdür. Bu nedenle aile hayatı onlar için zordur. Orta ya da uzun boylu olabilir. Açık ten rengi, açık renk saçlara sahiptir. Yüz hatları güzel olup, ani çıkan ve iyileşen hastalıklara karşı hassastır.

Balık Burcu

Yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün olan Balık burçlarının şanslı rakamı 3, şanslı günü, Perşembe, şanslı taşı ise Ay taşıdır. Sabırlı, cömert, duygusal, hassas bir yapıya sahiptir. İç dünyalarında oldukça mutlu hayaller kurar. Kıskanç, sabırlı yapısının altında oldukça agresiftir. Kırılgan ancak oldukça güçlüdürler. Soluk benizli, kahverengi gözleri, koyu renk saçları, uzun ve narin yapısıyla oldukça dikkat çekicidir. Sağlıkla ilgili konularda oldukça hassas ve üşütmeye meyillidirler. Psikoloğa sıklıkla gidebilen, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptirler.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.