1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 06 0cak 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları!
06 0cak 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları!

06 0cak 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları!

06 0cak 2021 Bugünün Burç Yorumları, 12 Burcun Özellikleri "günlük burç yorumları" ve "12 burç yorumu" sizler için derleyerek sitemize ekledik. 06 0cak Çarşamba günü burç yorumlarına sitemizden ulaşabilir, 12 burç özelliklerini de takip edebilirsiniz.

A+A-

06 0cak 2021 Çarşamba Gününün Burç Yorumları! Koç Burcu 06 0cak 2021 Çarşamba , Boğa 06 0cak 2021 Çarşamba, İkiz 06 0cak 2021 Çarşamba, Yengeç 06 0cak 2021 Çarşamba, Aslan 06 0cak 2021 Çarşamba, Başak06 0cak 2021 Çarşamba, Terazi 06 0cak 2021 Çarşamba, Akrep 06 0cak 2021 Çarşamba, Yay 06 0cak 2021 Çarşamba, Oğlak 06 0cak 2021 Çarşamba, Kova  06 0cak 2021 Çarşamba ve Balık 06 0cak 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, Analizleri, Özellikleri ve dahası haber detayda...

Burçlar Nedir?

Astroloji alanında gökyüzünde bulunan 12 takımyıldızına verilen isim burç olarak ifade edilmektedir. Tarihi geçmişi uzun dönemleri kapsayan burçların her biri farklı konumlarda hareket eder. Bu dizilim ise bazı oluşumları, insanlar üzerinde yarattığı etkiyi ve burçlara olan yeni oluşumları simgeler.
 

Koç Burcu Özellikleri (21 Mart-21 Nisan) 
Ateş grubunda yer alan Koç Burcu değişken yapıya sahip, yönetici gezegeni Mars, rengi ise ateş kırmızısı ve narçiçeğidir. Uğurlu taşları arasında pırlanta, yakut, demir ve ametist taşı yer alır. Koç burcunun şanslı sayısı 9, şanslı günü Salı, metali ise demirdir. Zıt burcu Terazi, sevdiği çiçekler ise hanımeli, lale, sardunya ve gelinciktir. 12 Burç kuşağı arasında ilk burç Koç burcudur. Enerjik yapısıyla tanınan Koç burcu üyeleri, egosu yüksek bir burçtur. Heyecanlı ve dinamik yapıları en belirgin özellikleri arasındadır. Sabırsız, bencil yapıda olan Koç burcu üyeleri genellikle başlamış oldukları işlerin sonucu beklemezler. Kıskanç, olaylara karşı abartılı yaklaşımları ise zaman zaman olumsuz bir özellik haline gelir. Fiziksel olarak yüz çehresi uzun, kol ve bacak yapıları güçlüdür. Spor yapmayı seven, diş bakımına özen gösteren bakımlı bir özelliğe sahiptir.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Koç Burcu Yorumu
Koç burcu günlük burç yorumu; Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.
Yönetici Gezegeni: Mars
Element: Ateş
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 1,9
Gün: Salı
Uğurlu Taşı: Yakut
Renk:Kırmızı
Tarot kartı: İmparator
Hayvan: Koyun
Bitki: Itır, hanımeli, pars zambağı
Kıymetli Taş: Elmas
Kıymetli Maden: Demir

Boğa Burcu Özellikleri Özellikleri (21 Nisan-21 Mayıs)
Toprak grubuna mensup, sabit fikirli ve negatif düşünceye sahip olan Boğa burcu mensuplarının yönetici gezegeni Venüs olarak bilinir. Uğurlu taşı elmas, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, zıt burcu ise Akrep burcudur. En sevdiği renkler; ateş pembesi, eflatun ve açık mavidir. Boğa burcunun çiçekleri ise pembe gül, menekşe, şebboy ve pembe karanfildir. Sabit fikirli yapıları en belirgin özellikleri olup, yardımsever yapılarının arkasında istemedikleri durumlarda bu yardımlarını dile getirerek kırıcı olabilirler. Nefret ve intikam duygularının gelişmiş olduğu Boğa burçları yıllar boyu intikamlarını sürdürebilir. Oldukça sabırlı bir yapıya sahiptirler. Maddi olarak eli sıkı olarak tabir edilebilir. Bu nedenle Boğa burçları genç yaşta mal mülk sahibi olabilirler. Genellikle esmer, saçları gür, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Elleri ve bilekleri kuvvetli olan bu kişiler el sanatlarında oldukça başarıdırlar.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Boğa Burcu Yorumu
Boğa burcu günlük burç yorumu; Sevgilinizin açıklamasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Partneriniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Mesleğinizle ilgili sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Amaçlarınızı ve gücünüzü mesleğiniz için kullanın yoksa geri tepebilir. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Sağlam bünyenizin size sunduğu krediyi son günlerde fazla zorluyorsunuz.
Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Toprak
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 6,4
Gün: Cuma
Uğurlu Taşı: Zümrüt
Renk: Pastel mavi, lila
Tarot kartı: İmparatoriçe
Hayvan: Boğa
Bitki: Elma, selvi, menekşe, gelincik
Kıymetli Taş: Topaz
Kıymetli Maden: Bakır

İkizler Burcu Özellikleri (22 Mayıs-22 Haziran)
Hava grubu
nda olan İkizler burcu üyeleri, pozitif bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda değişken ruh haline sahip olup, yönetici gezegeni Merkür, uğurlu taşı akiktir. En sevdiği renkler; gri, siyah, mavi ve sarıdır. Şanslı sayısı 5 rakamı, şanslı günü Çarşamba, metali ise cıvadır. Çiçekleri; açelya, mimoza, lavanta ve çiğdemdir. Anlaşamadığı burç Yay burcudur. Hızlı ve atik yapıları ile birden fazla işi birlikte yapabilirler. Değişkenlikleri her ortama ayak uydurmalarına en büyük destektir. Birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilir, insanlarda anlaşılamaz bir etki bırakabilir. Bilgileri olmayan konularda bilmediklerini belli etmezler. Zeki, akıllı ve bu yönüyle oldukça etkileyici bir yapıya sahiptirler. Oldukça tutumlu olan Yay burçları, başkasının parasına karşı tutumlu değildir. Uzun boylu, kumral ve zarif bir fiziki özelliğe sahiptirler. Keskin gözlere sahiptirler.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük İkizler Burcu Yorumu
İkizler burcu günlük burç yorumu; Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.
Yönetici Gezegeni: Merkür
Element: Hava
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 5,9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Akik
Renk: Sarı, portakal rengi
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Parlak renkli kuşlar ve kelebekler
Bitki: Fındık, ceviz, lavanta, inci çiçeği
Kıymetli Taş: Turmalin
Kıymetli Maden: Cıva

Yengeç Burcu Özellikleri (23 Haziran-22 Temmuz)
Su grubu
na sahip olan Yengeç burçlarının negatif bir özelliğe sahip olması olumsuz özellikleri arasındadır. Yönetici gezegeni Ay, şanslı sayısı 2, uğurlu taşı incidir. En sevdiği renkler; gümüş, eflatun ve gridir. Şanslı günü Pazartesi, anlaşamadığı burç ise Oğlak burcudur. En sevdiği çiçekler; zambak, nilüfer ve beyaz güldür. Aşırı hassas, takıntılı ve alıngan bir yapıya sahiptir. Sorumluluk sahibi olan Yengeç burçları, duygusal bir burçtur. Detaylara önem veren ve mükemmeliyetçi yapıda olan Yengeç burcu üyeleri; düşünceli, neşeli, anlayışlı, yardımsever ve iyi kalplidir. Alıngan ve hassas yapılarından dolayı kendisini üzen kişileri affetmezler ya da çok zor bağışlarlar. Yengeç burçları tartışmaktan hoşlanmaz, sabırlıdır, ailesi ve sevdiklerine çok düşkündür. Müziğe ve dine karşı konulara ilgilidir. Annesine ve ailesine çok düşkün olan Yengeç burcu erkekleri evlenmekte biraz zorlanırlar. Duygularını belli etmek istemezler. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olup, orta boylu yapıya sahiptirler. Beyaz tenli, kumral ve renkleri soluktur. Gözleri ela, mavi, yeşil olabilir. Güzel ve yakışıklı bir yüze sahiptirler. Kilo almaya müsait bir yapıları olsa da genellikle fit görünüme sahiptirler.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Yengeç Burcu Yorumu
Yengeç burcu günlük burç yorumu; Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.
Yönetici Gezegeni: Ay
Element: Su
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 3,7
Gün: Pazartesi
Uğurlu Taşı: İnci
Renk: Beyaz, deniz mavisi, gümüş
Tarot kartı: Ay
Hayvan: Deniz kabukluları
Bitki: Hezaren çiçeği, nilüfer, kenger otu
Kıymetli Taş: Aytaşı, amber
Kıymetli Maden: Gümüş

Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz-22 Ağustos)
Ateş grubu
nda olan Aslan burcu mensuplarının yönetici gezegeni Güneş’tir. Şanslı sayısı 1 ve 4 olup, en şanslı günü Pazar günüdür. En anlaşamadığı burç Kova, metali ise altındır. En sevdiği çiçekler; ayçiçeği, sarı krizantem ve kasımpatıdır. Lider ve yönetici özelliklerine sahip olan Aslan burçları, egosu yüksek, merhametli, vicdanlı, hassas ve sert görüntüsünün altında oldukça iyimser bir yapıya sahiptir. Organizasyon, yönetim ve idare işlerinde oldukça başarılıdırlar. İkna edici kabiliyete sahip olan Aslan burcunun neredeyse ikna edemeyeceği kimse yoktur. Güçlü yapılarının yanında mütevazı bir özelliğe sahiptir. Bu mütevazı duruşu suiistimal edildiğinde ise gerçek bir aslana dönüşürler. Hayır diyebilen yapıları ile istemedikleri ve mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmezler. Bu durum inat gibi görünse de davranış olarak oldukça mantıklıdır. Orta boylu ya da uzun boya sahiptirler. Kasları güçlü, buğday benizli, açık renk saçları kendine güvenli yürüyüşleri vardır. En dikkat çeken yeri ise saçları ve gözleridir. Bakışlarını yönelttikleri kişiyi adeta hipnoz eder ve dikkatini çekerek akıllarda kalır. Gururlu ve çalışkan yapıları ile kimseye zarar vermezler. Finans, yönetim, organizasyon, sanat ve daha birçok işte çalışabilir, her çalıştığı işi başarı ile yapar.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Aslan Burcu Yorumu
Aslan burcu günlük burç yorumu; Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!
Yönetici Gezegeni: Güneş
Element: Ateş
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 5
Gün: Pazar
Uğurlu Taşı: Elmas
Renk: Sarı, turuncu
Tarot kartı: Kader Çarkı
Hayvan: Aslan, kedi
Bitki: Ayçiçeği, gül, krizantem, orkide
Kıymetli Taş: Kedi gözü, pırlanta, sarı safir
Kıymetli Maden: Altın

Başak Burcu Özellikleri (23 Ağustos- 22 Eylül)
Toprak burcu
olan, değişken yapıya sahip Başak burçları mesafeli ve soğuk yapısıyla dikkat çeker. Duruş itibari ile çok fazla kişi ile ilişki kurmayan Başak burcu üyeleri, iç dünyasında bambaşka kişilerdir. Yönetici gezegeni Merkür olup, şanslı sayısı 5, şanslı günü ise Çarşamba olarak bilinir. En sevdiği çiçekler; zambak, sarı menekşe, lavanta ve açelyadır. Yaşamlarının büyük bir bölümünü çalışmakla geçiren Başak burcu mensupları, detaycı ve bilgiye sürekli açtır. Pratik yapılarıyla birçok işi halledebilirler. Ayrıntılar arasında oldukça vakit geçirir ve bir konuda karar verirken yıllarca sabırla bekleyebilir. Bu huyları diğer burçlara mensup kişilerin sabrını zorlayabilir. Mükemmeliyetçi yapılarıyla hayır kelimesini en iyi kullanan burçlar arasındadır. Soğuk ve mesafeli görüntülerinin ardında oldukça sıcak yapıya sahiptirler. Mizahi yönleri gelişmiş Başak burçlarının, kelimelerle arası oldukça iyidir. Zarif bir yapıya sahip olup kadın ve erkek olarak ince, uzun fiziki yapıya sahiptir. Esmer ya da beyaz tenli olan Başak burçlarının saçları ise koyu ve uzundur. Bakışları etkileyici, soğuk görüntüsü karizmatiktir. Klasik ve sade kıyafetlerden hoşlanırlar. Bakımı, güzel olan şeyleri severler. Onlar için kaliteli karakter ve kişilik önceliklidir.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Başak Burcu Yorumu
Başak burcu günlük burç yorumu; Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.
Yönetici Gezegeni: Merkür
Element: Toprak
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 6
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Meryem Taşı
Renk: Sarı, yeşil
Tarot kartı: Ermiş
Hayvan: Tüm evciller
Bitki: Nergis
Kıymetli Taş: Koyu safir, zebercet
Kıymetli Maden: Cıva

Terazi Burcu Özellikleri (23 Eylül-22 Ekim)
Hava burcu
, pozitif, enerjik, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, yönetici gezegeni Venüs’tür. En sevdiği çiçekler; sarıpapatya, krizantem, beyaz gül olup, pastel renklerden hoşlanırlar. Kararsız, çekici, etkili bir havası olan Terazi burçları, negatif enerjinizi anında ortadan kaldırmayı başarır. Mütevazı ve tebessüm eden mizacının altında ego gizlidir. Kolay olmayan bu burçların hayatına girmek için standardınızı yüksekte tutmalısınız. Yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, belirgin ve koyu renk gözlere sahiptirler.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Terazi Burcu Yorumu
Terazi burcu günlük burç yorumu; Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.
Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Hava
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 6,9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Opal, Zümrüt
Renk: Mavi, Lila
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Yılan, kertenkele
Bitki: Badem, selvi ve dişbudak ,gül
Kıymetli Taş: Koyu zafir, zebercet
Kıymetli Maden: Bakır

Akrep Burcu Özellikleri (23 Ekim- 22 Kasım)
Su grubu
, şanslı rakamı 9, şanslı günü Salı, anlaşamadığı burç ise Boğa’dır. Ateş çiçeği ve kırmızı çiçekleri severler. Bakışları duygularını aktarmakta en belirgin yerdir. Çalışkan, kendi dünyasında yaşayan, düşüncelerini belli etmeyen ve halinde sadelikten yana kişilerdir. Cinsellik onlar için önemli olup aksi halde hemen uzaklaşırlar. Hırslı, kıskanç, duygusal, cinsellik hormonları yüksek bir burçtur. Kurmuş oldukları cinsel yaşam bilinenden oldukça farklıdır. Karşı cinsin buna saygı göstermesini ve uyum sağlamasını beklerler. İş yaşamında başarılı, kendinden emin, tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Akrep Burcu Yorumu
Akrep burcu günlük burç yorumu; Özel hayatınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Ağız sağlığınız için tehlike demek, genel sağlığınız için de tehlike demektir. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi.
Yönetici Gezegeni: Pluto, Mars
Element: Su
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 2,4
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Topaz
Renk: Koyu kırmızı, şarap, patlıcan moru
Tarot kartı: Ölüm
Hayvan: Akrep ve diğer yeraltı yaratıkları
Bitki: Akasya, krizantem, açelya
Kıymetli Taş: Turkuaz, yılantaşı
Kıymetli Maden: Plütonyum

Yay Burcu Özellikleri (23 Kasım- 22 Aralık)
Ateş grubu
, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün’dür. Şanslı rakamı 3, şanslı günü Perşembe, rengi ise turkuaz ve mordur. Yetenekli, felsefe konularında başarılı, geçmişten ders çıkaran bir yapıya sahiptir. Araştırmayı sever, yeni olan her şeyi keşfetmeye meraklıdır. Çekici, uzun boylu, ince yapılı, beyaz tenlidirler. Güvenli ve iyi bir bakışa sahiptir.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Yay Burcu Yorumu
Yay burcu günlük burç yorumu; Yakın çevrenizle ilişkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız mümkün. O bu davranışa ılımlı yanıt verecek. Amirleriniz değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.
Yönetici Gezegeni: Jüpiter
Element: Ateş
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 5,7
Gün: Perşembe
Uğurlu Taşı: Turkuaz
Renk: Mor
Tarot kartı: Denge
Hayvan: At
Bitki: Nergis, karahindiba, dut, meşe, huş
Kıymetli Taş: Lal
Kıymetli Maden: Teneke

Oğlak Burcu Özellikleri (23 Aralık- 22 Ocak)
Toprak grubunda, yönetici gezegeni Satürn, şanslı sayısı 8, şanslı günü Cumartesi, anlaşamadığı burçlar yengeçtir. Çalışkan, güçlü yapıya sahip, insan ilişkilerinde mesafelidirler. Güvenilir, dürüst, cömert, geleneklere bağlı özelliklere sahiptirler. Genellikle ince yapıya sahip olup, orta boylu, siyah saçlı, belirgin çene yapısına sahiptirler.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Oğlak Burcu Yorumu
Oğlak burcu günlük burç yorumu; Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.
Yönetici Gezegeni: Satürn
Element: Toprak
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 2,8
Gün: Cumartesi
Uğurlu Taşı: Grena
Renk: Koyu yeşil, kahverengi
Tarot kartı: Koyu yeşil, kahverengi
Hayvan: Keçi ve diğer boynuzlular
Bitki: Karanfil,sarmaşık,çam,kavak,karaağaç
Kıymetli Taş: Karaelmas, kehribar
Kıymetli Maden: Kurşun

Kova Burcu Özellikleri (23 Ocak- 22 Şubat)
Hava grubu
, şanslı sayısı 4, şanslı günü Pazar, yönetici gezegeni Satürn ve Uranüs’tür. Anlaşamadığı burç ise Aslan’dır. Sabit düşünceli, akılcı, sezgi gücü yüksek burçlardır. Bildiğini okuyan, sabit fikirli ve inatçı yapıları ile zor bir burçtur. Mesafeli, yeniliklere açık ve özgürdür. Bu nedenle aile hayatı onlar için zordur. Orta ya da uzun boylu olabilir. Açık ten rengi, açık renk saçlara sahiptir. Yüz hatları güzel olup, ani çıkan ve iyileşen hastalıklara karşı hassastır.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Kova Burcu Yorumu
Kova burcu günlük burç yorumu; Aşk hayatınızda ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırsa da dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hislerinizde değişimler olabilir. İşinizle ilgili sizi memnun edecek gelişmeler gündemde. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Göz ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.
Yönetici Gezegeni: Uranüs
Element: Hava
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 1,7
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Ametist
Renk: Elektrik mavisi
Tarot kartı: Yıldız
Hayvan: Büyük kuşlar
Bitki: Meyve ağaçları ve orkide
Kıymetli Taş: Cam, kalkedon
Kıymetli Maden: Cam, kalkedon

Balık Burcu Özellikleri (23 Şubat- 22 Mart)
Yönetici gezegeni
Jüpiter ve Neptün olan Balık burçlarının şanslı rakamı 3, şanslı günü, Perşembe, şanslı taşı ise Ay taşıdır. Sabırlı, cömert, duygusal, hassas bir yapıya sahiptir. İç dünyalarında oldukça mutlu hayaller kurar. Kıskanç, sabırlı yapısının altında oldukça agresiftir. Kırılgan ancak oldukça güçlüdürler. Soluk benizli, kahverengi gözleri, koyu renk saçları, uzun ve narin yapısıyla oldukça dikkat çekicidir. Sağlıkla ilgili konularda oldukça hassas ve üşütmeye meyillidirler. Psikoloğa sıklıkla gidebilen, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptirler.

6 Ocak 2021 Çarşamba Günlük Balık Burcu Yorumu
Balık burcu günlük burç yorumu; Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alış veriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.
Yönetici Gezegeni: Neptün
Element: Su
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 2,6
Gün: Cuma
Uğurlu Taşı: Akuamarin
Renk: Turkuaz, nil yeşili
Tarot kartı: Ay
Hayvan: Balıklar
Bitki: İncir ve söğüt , nilüfer, fulya
Kıymetli Taş: İnci
Kıymetli Maden: Platin

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.